אי אפשר לברוח

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אי אפשר לברוח
    אמא
    20/01/2009

שלום רב, ברצוני לשאול שאלה הקשורה לחיי היום יום ולקרינה אלקטרומגנטית. על פי המידע שקראתי באתרכם המרחק הוא הפתרון לקרינה,אשמח אם תייעצו לי איך עושים את זה בעיקר עם ילדים קטנים בבית שמסתובבים ונוגעים בכל דבר, וגם לנו המבוגרים זה כמעט בלתי אפשרי לדוגמא: בתחום המטבח- קרינה קבועה מהמקרר ומתנור עם שעון דיגיטלי .+מיקרוגל. בתחום הסלון - קרינה מהטלויזיה ,וידאו IDVD ומהשנאי של הטלפון האלחוטי בחדר משחקים - קרינה מהמחשב מהטלויזיה. ארון חשמל שנמצא באזור המטבח. כלומר בכל הבית באזורים מרכזיים יש קרינה. אז מה עושים ? איך אפשר לחיות כך? יש לי 2 ילדים קטנים ואני כל הזמן מעירה להם תתרחקו מהטלויזיה מהמחשב וכו...דבר שמשבש את שגרת החיים. שלא נדבר על התינוק שעומד ליד המקרר והטלויזיה והדבר מצריך להרימו שוב ושוב. האם יש איזשהו פתרון מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי אפשר לברוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• walla צודקת זהו עולם טוקסי מבהיל

מאיר
    20/01/2009

הפתרון מעבר לישוב אקולוגי בגליל רחוק מקוי מתח ואנטנות וכוי..... לזרוק ניידים ויתור על מרבית מוצרי החשמל ועוד ועוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• WALL צודקת

ד"ר זמיר שליט"א
    20/01/2009

יש ללמד לחיות עם הקידמה, להקטין חשיפה לקרינות, על ידי שמירת מרחק הולם ממוקדי הקרינה. צריך להכיר אותם ולדעת את היכוניים. בישובים אקולוגיים בגליל, יש סיכון מהאוזון הנוצר מה- CO2 הניפלט מהצמחים בלילה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה של סבא

ד"ר זמיר שליט"א
    20/01/2009

מודעות לקרינה צריכה להיות אצל המבוגרים, לא לצחוק מזה, ולא לחשוב שזה בלתי אפשרי.
    את הטף יש להכניס לעול מצוות של להתרחק ממקורות קרינה, בסבלנות, ובהתמדה, עד שלומדים את זה. אני אומר זאת מנסיון, בו אני משנן להם כללי זהירות קרינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו