לא רגוע

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לא רגוע
    מאיר
    23/01/2009

שלום בהמשך לירידה הבריאותית שלי שהחלה לאחר ששהייתי במחלקה פסיכיאטרית מספר ימים ואז הועלתה האפשרות שנחשפתי בכוונה לקרינה מכשירים לקרינת בני אדם איך אמורים להיראות כמו אקדח ? דבר שניתן להכניס לכיס או משהו יותר מסורבל וקשה להיתנהלות בתוך מחלקה? בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רגוע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה של מאיר

ד"ר זמיר שליט"א
    23/01/2009

אני לא מאמין שנחשפת לקרינה שגרמה לך לשינויים בלתי הפיכים.
    אולי קיבלת שם איזו תרופה ? תתייעץ עם הרופא שמטפל בך, או באחר המומחה בשטח, באופן פרטי.
    אין לי שום אפשרות או רצון להיכנס למה שנעשה בתוך בית חולים, ואינני ועדת בדיקה.
    כל העניין נראה לי חורג מהענינים הנדונים באתר זה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאיר
    23/01/2009

שהייתי שם כמה ימים בגלל התחצפות לפסיכיאטרית במיון כללי התרופה שדחפו לי שם היא דיי קונונציונלית השתחררתי ויותר אני לא מתעסק עם פסיכיאטרים אבל לצערי השהייה שם כנראה הייתה קו פרשת מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מאיר

זמיר שליט"א
    23/01/2009

אם קיבלת תקופות, יתכן שאחת מהן גרמה את האפקטים שניגרמו לכך. כדאי שתפנה למדור אחר באתר זה. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו