מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רגועמאיר23/01/2009
שלום בהמשך לירידה הבריאותית שלי שהחלה לאחר ששהייתי במחלקה פסיכיאטרית מספר ימים ואז הועלתה האפשרות שנחשפתי בכוונה לקרינה מכשירים לקרינת בני אדם איך אמורים להיראות כמו אקדח ? דבר שניתן להכניס לכיס או משהו יותר מסורבל וקשה להיתנהלות בתוך מחלקה? בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של מאיר
ד"ר זמיר שליט"א23/01/2009אני לא מאמין שנחשפת לקרינה שגרמה לך לשינויים בלתי הפיכים.
אולי קיבלת שם איזו תרופה ? תתייעץ עם הרופא שמטפל בך, או באחר המומחה בשטח, באופן פרטי.
אין לי שום אפשרות או רצון להיכנס למה שנעשה בתוך בית חולים, ואינני ועדת בדיקה.
כל העניין נראה לי חורג מהענינים הנדונים באתר זה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיר23/01/2009שהייתי שם כמה ימים בגלל התחצפות לפסיכיאטרית במיון כללי התרופה שדחפו לי שם היא דיי קונונציונלית השתחררתי ויותר אני לא מתעסק עם פסיכיאטרים אבל לצערי השהייה שם כנראה הייתה קו פרשת מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מאיר
זמיר שליט"א23/01/2009אם קיבלת תקופות, יתכן שאחת מהן גרמה את האפקטים שניגרמו לכך. כדאי שתפנה למדור אחר באתר זה. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)