מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התיעצות לגבי אנטינותסובחייה25/01/2009
שלום אני גרה בכפר משהד ליד נצרת , לאחרונה מחלת הסרטן מתפשטת בכפר באופן חמור ובלתי נסבל , בכפא יש שתי אנטינות בנוסף בסמוך לכפר הוקם אזור תעשייה ויניציה . האם התפשטות הסרטן קשורה לאנטינות ולאזור התעשיה . אשמח אם תצרו איתי קשר . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי אנטנות
ד"ר זמיר שליט"א25/01/2009המצב אצלכם מדאיג ביותר, ויש לפעול באופן מעשי ומיידי.
אנא בקשי בתור "אם מודאגת", בהקדם מהמשרד להגנת הסביבה את סקר הבטיחות של כל אנטנה, וכן היתר הקמה והיתר הפעלה. בטלפון: 02-649-5869 . את חייבת להגיד בדיוק היכן עומדת כל אנטנה.
חשוב לי לדעת אם האנטנה על תורן קרקעי בשטח מגורים, אם זה כך זה מנוגד לחוק.
אל תזכירי את השם שלי שם, כי יש לי איתם חילוקי דיעות בנוקרים אחרים, אבל הם יודעים שאני מעורב בכל המאבקים איתם.
הגברת שתענה לך תשלח את החומר באימייל, ואת תעבירי לי אותו מייד להמשך טיפול.
אנא צרפי תרשים שמראה מרחק האנטנות מבתי מגורים, גן ילדים, בית ספר, וכיוב'.
יעבור על זה מהנדס לבדוק אם אין רמאות בחישובים, במדידות ובמרחקים. הוא יענה לך ישירות אם מצא סיכון מקרינת האנטנות.
אם יש לך מידע על איזור התעשייה, מה יש שם, איזה מרחק זה מבתי הכפר, וכיוב'.
אם יש לכם רישום של מגורי החולים ? אם אין אסביר לך כיצד לעשות זאת, כדי שנוכל להעלות את זה על המפה עם האנטנות ביחד.
אם אינך מבינה משהו, אנא התקשרי את או כל מישהו אחר, אתי בטלפון 03-574-7527. בכל זמן.
לא להשאיר לי הודעה, אלא רק לדבר אתי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)