קרינה מקו מתח גבוה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מקו מתח גבוה
    דני
    27/01/2009

לד"ר שליט"א וד"ר וולף ערב טוב. אני עובד בסמוך לקו מתח גבוה , בצידו הדרומי של הירקון , ליד דן-דזיין ,בר"ח הלחי ברמת-גן. המרחק לדעתי מהקו כ- 30 מטר. במדידות שנערכו במשרד , באם אני לא טועה , היו ערכים של כ- 6-8 מיליגאוס. האם יש מגבלת שעות יומיות לשהייה במשרד ? ודעתכם באופן כללי לעבודה בסביבה הנ"ל. האם יש אמצעים טכניים להגנה מפני הקרינה. לתשובתכם אודה בברכה דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מקו מתח גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מקו מתח גבוה

ד"ר זמיר שליט"א
    27/01/2009

ערכים אלה מוכרים לי כי מדדתי שם ערכים מאד דומים בנוכחות נציג הירוקים של רמת גן.
    אני לא אוהב שיש יותר מ- 1 מיליגאוס, ובהחלט לא אוהב את מה שדאתה חשוף אליו.
    משרד איכ"ס מכיר כבר בערך ממוצע של 2 למשך 24 שעות,
    אבל לעיתים בחורף יש 4 רק בגלל גורמים אטמוספריים, כתמי שמש, סערות מגנטיות וכיוב'.
    הערכים 6-8 מיליגאוס, זה לא מאד גבוה אבל בהחלט לא מומלץ, ולא מוסיף בריאות.
    חברת חשמל יגידו לך שעד 1000 הם בכלל לא מוכנים לדבר איתך.
    מגן אין, אלא ניתץן לשים סגסוגת מתכות כבדה ויקרה מאד, שתוריד את הערכים האלה עד בערך 2, אז לא עשינו הרבה.
    יש אמצעי של מגן עם היפוך פאזות, שהומצא במכון הטכנולוגי של חולון, אבל הוא יקר, כמדומני כ- 15,000 ש"ח.
    יש חברה שנקראת דולב, בראשון לציון, דמקטינה סיכונים כאלה, והם נראים לי אמינים. אנא התקשר איתם, ושאל אם יש להם הצעה מעשית. בכל מקרה היא לא תהיה זולה, אבל שווה לשאול.
    לגבי מבוגרים, אני לא רואה שם פתרון מעשי. אם היה גן ילדים, היינו מדברים אחרת עם חברת החשמל. אבל, מבוגרים הם הפקר.
    העצה שלי, להיות כמה שיותר רחוק מזה, אם אפשר.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו