תנאי ישיבה בעבודה בזמן הריון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• תנאי ישיבה בעבודה בזמן הריון
    עינת
    28/01/2009

שלום, אני בת 35, בריאה, אם לילדה בת 4. לפני כשבוע עברתי הפלה טבעית. אני עובדת כעשרה חודשים בחדר עם עוד 4 עובדים, חדר חם מאוד, כמו חממה. יש חלונות הפונים לכביש ראשי וסואן במרכזה של אחת הערים הגדולות בארץ. החדר ממש בגובה המכוניות כלומר החלונות מבחוץ נמוכים מגובהו של אדם. אנו נושמים את כל הפיח והזוהמה של המכוניות כל יום. בנוסף לכך יש לנו מיקורגל בחדר בשימוש תדיר של עובדים נוספים ובנוסף יש לי מסך מחשב ישן הפולט קרינה וגולת הכותרת הוא ארון חשמל של הבנין בתוך החדר שלנו, כמטר ממני, בצורה אופקית אלי. ברצוני להיכנס להריון נוסף כמובן, חיכתי מספר חודשים להריון שנפל, למרות שאינני יודעת כמובן מה הסיבה להפלה אך אני חוששת מהקרינה, חום, זיהום אויר. בבדיקה שנערכה אצלנו שלשום מטעם משרד התמ"ת (שאנחנו הזמנו) עלה כי רמת זיהום האויר בחדר פנימי אצלנו היא בחריגה והרמה היא 900 ובחדר בו אני יושבת שיש בו חלונות לכביש יש רמה של 600. מה עלי לעשות? בתודה מראש וסליחה על ריבוי הפרטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנאים בזמן הריון

ד"ר זמיר שליט"א
    28/01/2009

הראשית, כדאי לעבוד עם חלונות סגורים ולהפעיל מזגן, כך תימנעי מזיהום האוויר מהרחוב. זה גם יוריד את הטמפרטורה במשרד.
    ממקורות הקרינה יש להתרחק: מהמיקרוגל לפחות 2 מטר. ממסך המחשב לפחות מרחק יד פשוטה.
    באשר לארון חשמל ממרחק 1 מטר, נראה לי שהשדה המגנטי שלו כבר דעך עד לרקע. מכל מקום ניתן למדוד את זה, אוכל להשאיל לך מכשיר (ללא תשלום).
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום אויר בהיריון

ד``ר דני וולף
    29/01/2009

אני מאוד מסכים עם ידידי המלומד באשר להימנעות מכל המפגעים. ברור שלא טוב ולא בריא לשבת שעות רבות ולשאוף את הפיח של המכוניות. הפעלת מזגן היא האפשרות הטובה ביותר, וגם לשים וילונות כדי לעצור את אפקט החממה של השמש, אם נכנסת.
    באשר להפלה ולהיריון נוסף אל תקשרי את זיהום האוויר לכך, הפלות קורות ב- 40 אחוזים מההיריונות, ושיהיה לך הרבה מזל ושמחה בהיריון הבא.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו