מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה סלולריתמאיה31/01/2009
שלום למומחים! יש לי שתי שאלות בנושא קרינה סלולרית 1) האם קרינה מאנטנה סלולרית שנמצאת על בניין הולכת רובה קדימה או גם למטה? הכוונה שמידה ויש בית פרטי 50 מטר מהאנטנה, הוא חוטף את אותה הקרינה כמו בית (במקרה זה בניין) שנמצא בגובה האנטנה? 2) הלול של בני ממוקם בדיוק מצמוד לחלון גדול. האם יש סיכון של קרינה סלולרית חס וחלילה במקום זה? מולי יש בניין בגובה הבניין שלי שעליו אין אנטנות- ישנה רק אנטנה מאחלורי הבניין שלי אך חלון זה אינו מופנה אליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה סלולרית
ד"ר זמיר שליט"א31/01/2009עניתי לך לפני שעה, אולם אני רואה שתשובתי לא מופיעה על הלוח (זה קרה כמה פעמים).
ולעניין: לא כל האנטנות קורנות אותו דבר, יש המשדרות לכל הכיוונים, והאלומה דמויית בייגל, המגיע לקרקע אחרי 50 עד 300 מטר, יש שהזוית קטנה יותר והאלומה דמויית מחבת, יש כיווניות, המשדרות לכיוונים שונים, ואילו לכיוונים אחרים אין מהן שום סיכון אפילו שהן קרובות.
גם אם אנטנה באותו גובה, לא בטוח שמשדרת לכיוון שלכם.
אנא בקשי ממשרד איכ"ס את סקר הבטיחות של האנטנה בטלפון 02-649-5869, וכשתקבלי אנא שלחי לי בדוא"ל, ואני אבדוק וגם אעביר את זה למהנדס שלנו שיבדוק ויודיע לך ישירות אם יש סיכון.
מאנטנה אליה אין קו ראייה אין (כמעט) סיכון. יכול להיות רק בהחזרה מבניין אחר, בדומה לקיר המחזיר כדור טניס.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מאיה01/02/2009תודה על המענה המהיר. הפנמתי ואעשה זאת. כאשר כתבת שאם לא רואים אנטנה אין סיכון , הכוונה שהחלונות מעבירים קרינה? האם זכוכית בולמת קרינה או בכלל לא? הבנתי גם את התשובה בקשר לקרינה כאשר פוגעת באדמה. אך האם היא פוגעת באותה עוצמה כמו בעצם הנמצא בגובה שלה? הבניין שלי נמצא בגובה שלה וניתן לראות שאחת הצלעות (ליתר דיוק שתי צלעות) מכוונות לכיוון הבניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
זמיר שליט"א01/02/2009עניתי לך פעמיים, אך תשובותי לא מגיעות ללוח. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שליט"א
מאיה01/02/2009כנראה הייתה תקלה באתר באותו היום. ישנה אפשרות לענות לי שוב בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
ד"ר זמיר שליט"א02/02/2009מהאתר הודיעו לי שהתשובות נעלמו בגלל שהזמן הקצוב לתשובה עבר.
הבעייה שלעיתים אני צריך לחפש במקורות לפני שאני עונה, ובינתיים יש גם שיחות טלפון כל הזמן, מאנשים שמבקשים עזרה, כי לא מקבלים אותה במשרד איכ"ס, הבריאות, התשתיות והתקשורת, אז הכל נופל עלי.
נסי למצוא את התשובה עוד מעט.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ליאת
ד"ר זמיר שליט"א02/02/2009החלונות מעבירים חלק מהקרינה.
אם אין קו ראייה לאנטנה, הסיכון קטן ביותר, אבל עלולה להיות החזרה מבניין סמוך, אם הוא בזווית המתאימה, כמו להחזיר כדור טניס, ישר לבית שלך.
זכוכית כמעט ואינה בולמת קרינה, אולם ניתן להדביק ציפוי שקוף הבולם למעלה מ- 99% מהקרינה. יש חברה שעושה זאת תמורת כ- 120 ש"ח למ"ר ואני לא מקבל אחוזים.
אם את נמצאת מול האנטנה, והיא משדרת לכיוון שלך, וזה באותו גובה, את נכנסת לאלומה וחוטפת חזק. האלומה, אם היא כלל כיוונית היא מתפשטת כמו בייגל, ומגיעה לארץ לאחר כ- 50 עד 300 מטר. אבל יכול להיות שהאנטנה ליידך בכלל משדרת לכיוון אחר.
אנא השיגי סקר בטיחות שלה, וכן היתרי הקמה והפעלה, בטלפון 02-6495869. תציגי עצמך כאם מודאגת, ואל תזכירי את שמי שם.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)