מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשב נייד בהריוןעדי02/02/2009
שלום, אני בהריון, שבוע 23. לאחרונה בעלי החל לבוד בלילות עם המחשב הנייד במיטה, כאשר זה מונח על שמיכה על ברכיו (כך שאינה חוסמת פתח האיוורו). יש לנו אינטרנט אלחוטי בבית. אני ישנה לצידו בשעה זו, כאשר ישנה על הצד וגבי מופנה אליו, אך עדיין, המחשב נמצא בקו הבטן שלי, מרחק לא גדול מהגב. האם יש בכך סכנה לעובר? אני לא שקטה...מה עושים אם בכל זאת רוצים לעבוד מן המיטה במצב זה? תודה מראש. עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב נייד בהריון
ד"ר זמיר שליט"א02/02/2009מחשב נייד פולט גם שדה מגנטי בתדר הרשת, וגם שדה חשמלי בתדרים סלולריים (שהם תדרי מיקרוגל). עוצמת השידור של המחשב, ולעיתים הנתב (ראוטר) גורמים לקרינה החזקה בהרבה מקרינה המגיעה מאנטנות ממרחק 100 מטר.
לכן לא בריא לעבוד עם מחשב נייד על הברכיים או בכלל קרוב לגוף. מרחק 60 ס"מ הוא מינימום כאן. מה שאני ממליץ, זה לעבוד אם מחשב כזה עם עכבר רגיל, ועם מקלדת נוספת, קטנה וקומפקטית, כמו שאני עצמי עושה כבר כמה שנים: המקלדת מתחברת למחשב, ומאפשרת מרחק גדול יותר מהגוף, הן על שולחן, והן במיטה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)