צבע נגד קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• צבע נגד קרינה
    מוטי
    04/02/2009

חברת טמבור טוענת שצבע שהיא מוכרת מפחית את הקרינה בכ-99%, להל"ן ציטוט: "צבע מנחית קרינה סלולארית וקרינה אלקטרו מגנטית טמבור בשיתוף עם חברות צבע בינלאומיות המתמחות בהנחתת קרינה מצאו פתרון להגנה בפני קרינה מאנטנות סלולריות, קווי מתח גבוה ,חדרי חשמל ושנאים, יעילות הגנה של למעלה מ90% ועד 99% ביישום בשכבה אחת , (יעילות הגנה 99% בע"פ וכדי להיות צנועים בפרוספקט מצוין 90% עד 99.99% ) המוצר על בסיס מים אינו מכיל מדללים רעילים,אינו מכיל חלקיקי מתכת, כרומטים או עופרת. " האם זה בדוק? האם הצבע באמת לא רעיל ולא מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע נגד קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע נגד קרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

בגד קרענה סלולרית הצבע יהיה יעיל. זה נתברר לי כשבדקתי צבע מאנגליה.
    נגד קרינת סלולרי בתדר הצבאי (שהוא נמוך בהרבה מהתדר האזרחי) היעילות היתה בינונית, ולבלימת קרינת רדיו מסחרי, היעילות היתה קטנה,
    נגד שדה מגנטי לא היה יעיל בכלל.
    אם אתה רוצה לבדוק, אנא בקש מאנשי טמבור לצבוע עבורך תיבת קרטון קטנה, ואפשר למדוד את הבלימה.
    הצבע חייב להכיל מתכת. יתכן שאין שם עופרת או כרומט, זה בהחלט טוב. אני צריך לקרוא את המיפרט הטכני כדי להגיד יותר מדוייק, ולמדוד את ההנחתה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי את הצבע של טמבור

גרשון
    05/02/2009

ניסיתי את הצבע על שטח גדול כנגד קרינה מלוח חשמל, למעשה הוא הגביר את השדה בצורה ניכרת הצבע הוא של חברת מיו שילד מאנגליה. אני תובע את טמבור. דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע נגד קרינה

זמיר שליט"א
    05/02/2009

הרי אני אמרתי לך בתשובתי הקודמת, שצבע זה אינו בולם שדה מגנטי, כי בדקתי את זה. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו