תוספות של אנטנות בתורן קיים

מנהל הפורום

 רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום
 
  • תוספות של אנטנות בתורן קיים
    מלאני
    05/02/2009

    שלום ד"ר זמיר כאשר אנשים מוטרדים מהמצאות אנטנה אתה מנחה לבקש מהמשרד לאיכות הסביבה סקר בטיחות, היתר הקמה והיתר הפעלה. אבל הבעיה היא שלאורך הזמן מוסיפים על התורן הקיים עוד אנטנות ועוד צלעות משדרות ןהתורן הולך ומתעבה. כיצד ניתן לעקוב אחרי זה? יכול להיות שהיום האנטנה אינה מסכנת את התושבים הגרים בסמוך לה אבל בעוד שבוע יוסיפו אנטנה בזיות שידור שכן תהיה מסוכנת. כיצד מתמודדים עם זה? אי אפשר כל הזמן להתכתב עם המשרד לאיכות הסביבה. בתודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • כל שינוי בעוצמת השידור מחייב רישוי

    ד``ר דני וולף
    05/02/2009

    לפי החוק, כל שינוי בעוצמת השידור, הוספת משדרים חדשים, מחייב רישוי מחדש של האנטנה, כולל שינוי אנטנה מדור 2 לדור 3 או אחרת. נכון שתורן קיים, לא צריך לאשר, אולם כל האנטנות שעליו שעברו שינוי צריכות רישוי מחדש, כולל בדיקת סיכונים וכיו"ב. אם אין רישוי מחודש, לאחר הקמת האנטנה או עיבוי שלה האנטנה לא חוקית.
    כדאי לעקוב אחר זה, הטוב ביותר לצלם את האנטנה ולצפות בשינויים הנראים לפחות, כי את השינויים בעוצמות השידור אי אפשר לראות בעין, כמובן.
    חוץ מזה אין מה לעשות, כי מצד אחד החברות נבלות, כוחניות, ומצפצפות על כל החוקים והתקנות, כי בנכה אין לאף אחד כוח להציק להן, מהצד האחר הן בכל זאת צריכות לתת שירות ולהקים אנטנות. לכן, אם זה לא באמת קרוב ומפריע, חבל להתעסק איתן, אם זה מאיים, הדרך הטובה ביותר היא לוודא שאכן יש אנטנה חדשה שלא קיבלה היתר ורישוי כדין, ולצאת להפגנות כולל עיתונות, זו השפה היחידה שחברות הסלולר מבינות.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו