בית ראשון מול אנטנה בשטח פתוח

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בית ראשון מול אנטנה בשטח פתוח
    מלאני
    05/02/2009

שלום, אני גרה בקצה העיר מול שדה פתוח במרחק 300 מטר נמצא תורן אנטנות סלולריות אני יודעת שכאשר האנטנה בתוך העיר, מרחק כזה מאנטנה נחשב בטוח. אבל במקרה שתיארתי, כאשר האנטנה מחוץ לשטח העיר, בשדה פתוח, ואני הבית הראשון מולה, מה המרחק הבטוח במקרה זה ? אודה לתשובתיכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בית ראשון מול אנטנה בשטח פתוח

ד``ר דני וולף
    05/02/2009

300 מטרים הוא אמנם מרחק בטוח, יחד עם זאת, אם את רואה את האנטנה מהחלון בקו ישיר, כדאי למדוד.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת

מלאני
    05/02/2009

שלום ד"ר, הדגשתי שזה בשטח פתוח מהסיבה, שבניגוד להמצאות אנטנה בתוך שטח עירוני, שם ביני לבין האנטנה יש עוד הרבה "צרכנים" כך שניתן להניח שהקרינה תוכננה שעד אליי (300 מטר) היא תדעך, הרי שאם אני הראשונה מול האנטנה (אפילו שביני לבינה 300 מטר) אזיי בבית שלי הקרינה היא הגבוהה ביותר וממני והלאה דועכת. האם ההנחה הזו נכונה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

ממרחק 300 מטר אין לך סיכון בדרך כלל, אלא אם כן האנטנה משדרת בעוצמה מטורפת, ו\או תהיה כיוונית לכיוון שלך..
    כללית, אם יש לך קו ראייה לאנטנה, את נחשפת יוטתר לקרינתה והיא פוגעת יותר. אם אין קו ראייה אדם ניפגע מההחזרות מבניינים ושאר עצמים.
    באשר למספר המשתמשים, ככל שיש יותר משתמשים באותו זמן, האנטנה תשדר יותר חזק בהתאם. אם יש לך קו ראייה לאנטנה, אין זה משנה היכן המשתמשים, הם לא יפחיתו לך את הקרינה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו