מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בית ראשון מול אנטנה בשטח פתוחמלאני05/02/2009
שלום, אני גרה בקצה העיר מול שדה פתוח במרחק 300 מטר נמצא תורן אנטנות סלולריות אני יודעת שכאשר האנטנה בתוך העיר, מרחק כזה מאנטנה נחשב בטוח. אבל במקרה שתיארתי, כאשר האנטנה מחוץ לשטח העיר, בשדה פתוח, ואני הבית הראשון מולה, מה המרחק הבטוח במקרה זה ? אודה לתשובתיכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית ראשון מול אנטנה בשטח פתוח
ד``ר דני וולף05/02/2009300 מטרים הוא אמנם מרחק בטוח, יחד עם זאת, אם את רואה את האנטנה מהחלון בקו ישיר, כדאי למדוד.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
מלאני05/02/2009שלום ד"ר, הדגשתי שזה בשטח פתוח מהסיבה, שבניגוד להמצאות אנטנה בתוך שטח עירוני, שם ביני לבין האנטנה יש עוד הרבה "צרכנים" כך שניתן להניח שהקרינה תוכננה שעד אליי (300 מטר) היא תדעך, הרי שאם אני הראשונה מול האנטנה (אפילו שביני לבינה 300 מטר) אזיי בבית שלי הקרינה היא הגבוהה ביותר וממני והלאה דועכת. האם ההנחה הזו נכונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
ד"ר זמיר שליט"א05/02/2009ממרחק 300 מטר אין לך סיכון בדרך כלל, אלא אם כן האנטנה משדרת בעוצמה מטורפת, ו\או תהיה כיוונית לכיוון שלך..
כללית, אם יש לך קו ראייה לאנטנה, את נחשפת יוטתר לקרינתה והיא פוגעת יותר. אם אין קו ראייה אדם ניפגע מההחזרות מבניינים ושאר עצמים.
באשר למספר המשתמשים, ככל שיש יותר משתמשים באותו זמן, האנטנה תשדר יותר חזק בהתאם. אם יש לך קו ראייה לאנטנה, אין זה משנה היכן המשתמשים, הם לא יפחיתו לך את הקרינה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)