מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מדירות סמוכות.אילן05/02/2009
שלום קניתי נתב אלחוטי למחשב הנייד שלי וזה לא לפני שגם ניסיתי קצת לקרוא על נושא הקרינה ומה שהבנתי מקריאה שמדובר בקרינה יחסית חלשה ונתב אלחוטי שמוצב במרחק של מטר לא מסוכן מבחינת קרינה.. אבל לאחר שחיברתי אותו בפעם הראשונה התחתלתי לחוש עקצוצים בגוף ותחושה לא נוחה ועם הזמן גם פיתחתי תחושה של על סף כאב ראש.כמו כן לקראת סוף אותו יום חשתי חום בראש או בקרקפת במיוחד האזניים שלי היום מאוד אדומות וחמות. בנוסף לכך המחשב שלי הראה שיש לי סמוך לדירה שלי מספר רשתות אלחוטיות (נתבים) שאחד או שניים מהם נקלטים אצלי בדירה בעוצמה טובה ויותר כאילו שהן נמצאים אצלי בדירה והיתר בעוצמה חלשה. השאלה שלי היא : 1) האם התחושות של אי נוחות בגוף עקצוצים חום וכו' הן תוצאה של הקרינה. 2) האם העובדה שלתוך הבית שלי חודרת קרינה של נתב אלחוטי בעוצמה טובה ומעלה יכולה להזיק לי במיוחד כאשר אני מפעיל את הנתב שלי. 3)ויותר מכך בהנחה שחלק מהשכנים שלי משתמשים בטלפון אלחוטי DECT האם גם אז הקרינה שחודרת לבית שלי מסוכנת או מזיקה בטווח הארוך? הנתב שלי חדש מסוג אדימקס 6524 . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מדירות סמוכות
ד"ר זמיר שליט"א05/02/2009הכי פשוט זה למדוד את עוצמת הקרינה המגיעה אליך מהשכנים, ומהנתב שלך. נראה לי שאתה רגיש לקרינות אלקטרומגנטיות, כמוך יש כ- 8% מהאוכלוסיה, והם מגיבים בתופעות אלרגיות שונות אפילו לרמות קרינה נמוכות מאד. זה דומה מאד לאלרגיה מפרחים, או מדגים, אחד לא מרגיש בכלום, והשני מתפתל מכאבים, ועלול גם להיכנס להלם. יתכן גם שאינך אלרגי, והקרינה היתה חזקה.
קרינת מחשב נייד פוגעת במשתמש ברמה גבוהה בהרבה מקרינת אנטנות במרחק 100 מטרים.
את המודל של נתב שאתה מתאר איני מכיר, אולם תוכל למדוד בעצמך ולדעת.
תוכל לטלפן לתאם לקיחת מכשיר מדידה, שאני משאיל ללא תמורה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
אילן08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)