מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הגנה מקרינת הפלאפוןיואב05/02/2009
שלום רב, איזה סוג של אמצעי להגנה מקרינת הפלאפון אתה ממליץ לקנות (לדוגמא bluetooth, airtube וכו'..) ומאיזה דגם? ובנוסף, האם רמת הקרינה מטלפונים אלחוטיים היא משמעותית? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מקרינת הטלפון הסלולרי
ד"ר זמיר שליט"א05/02/2009המרחק הוא המגן הטוב ביותר.
לכן, לא להחזיק את הטלפון על הגוף, אפילו במצב כוננות, כי אז הוא משדר סיגנל כל דקה, להודיע שאתה זמין.
אוזנית: הכי טוב עם צינור אוויר, בקרוב ישווקו אוזניות חדישות, לשתי האוזניים, אני בדקתי ומצאתי אותן גם יעילות, וגם מעבירות אפס קרינה.
אוזנית השן הכחולה, משדרת בערך 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, אולם כל הזמן.
אוזנית רגילה מורידה פי 20, דהיינו מעבירה כ- 5% של הקרינה, וזה תלוי כמה זה ה- 100%, שתלוי בתנאי הקליטה: ככל שגרועה יותר, שידור הטלפון יהיה חזק יותר וכן להיפך.
רמת הקרינה מטלפונים אלחוטיים יכולה להגיע לעשרות מיקרוואט לס"מ רבוע, והיא משמעותית ביותר.
כדאי מאד רק לקבל את השיחה בטלפון כזה, ומייד למהר איתו לטלפון בזק חוטי, וממנו להמשיך את השיחה. האחרון אינו משדר לך לראש קרינה מסוכנת.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
יואב05/02/2009קודם כל תודה רבה על התשובה, שנית, מתי אמורים להתחיל לשווק אוזניות עם צינור אויר והיכן אני יכול להשיג אוזניות כאלו בינתיים? שלישית, בהנחה שכרגע לא ניתן למצוא אוזנית עם צינור אויר, מה עדיף - להסתפק באוזנית רגילה או באוזנית בלוטות'? ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזנית, עכשיו
זמיר שליט"א05/02/2009נאמר לי שיש כרגע בשוק אוזנית עם צינור אוויר, אבל לא טרחתי לברר. בינתיים הייתי קונה אוזנית רגילה, שמספיקה ברוב המקרים. את האוזניות עם צינור אוויר, הבטיח לי היצרן שבקרוב מאד הן ישווקו. הודעות פרסומת יהיו בתיקשורת. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)