הגנה מקרינת הפלאפון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הגנה מקרינת הפלאפון
    יואב
    05/02/2009

שלום רב, איזה סוג של אמצעי להגנה מקרינת הפלאפון אתה ממליץ לקנות (לדוגמא bluetooth, airtube וכו'..) ומאיזה דגם? ובנוסף, האם רמת הקרינה מטלפונים אלחוטיים היא משמעותית? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגנה מקרינת הפלאפון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגנה מקרינת הטלפון הסלולרי

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

המרחק הוא המגן הטוב ביותר.
    לכן, לא להחזיק את הטלפון על הגוף, אפילו במצב כוננות, כי אז הוא משדר סיגנל כל דקה, להודיע שאתה זמין.
    אוזנית: הכי טוב עם צינור אוויר, בקרוב ישווקו אוזניות חדישות, לשתי האוזניים, אני בדקתי ומצאתי אותן גם יעילות, וגם מעבירות אפס קרינה.
    אוזנית השן הכחולה, משדרת בערך 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, אולם כל הזמן.
    אוזנית רגילה מורידה פי 20, דהיינו מעבירה כ- 5% של הקרינה, וזה תלוי כמה זה ה- 100%, שתלוי בתנאי הקליטה: ככל שגרועה יותר, שידור הטלפון יהיה חזק יותר וכן להיפך.
    רמת הקרינה מטלפונים אלחוטיים יכולה להגיע לעשרות מיקרוואט לס"מ רבוע, והיא משמעותית ביותר.
    כדאי מאד רק לקבל את השיחה בטלפון כזה, ומייד למהר איתו לטלפון בזק חוטי, וממנו להמשיך את השיחה. האחרון אינו משדר לך לראש קרינה מסוכנת.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

יואב
    05/02/2009

קודם כל תודה רבה על התשובה, שנית, מתי אמורים להתחיל לשווק אוזניות עם צינור אויר והיכן אני יכול להשיג אוזניות כאלו בינתיים? שלישית, בהנחה שכרגע לא ניתן למצוא אוזנית עם צינור אויר, מה עדיף - להסתפק באוזנית רגילה או באוזנית בלוטות'? ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזנית, עכשיו

זמיר שליט"א
    05/02/2009

נאמר לי שיש כרגע בשוק אוזנית עם צינור אוויר, אבל לא טרחתי לברר. בינתיים הייתי קונה אוזנית רגילה, שמספיקה ברוב המקרים. את האוזניות עם צינור אוויר, הבטיח לי היצרן שבקרוב מאד הן ישווקו. הודעות פרסומת יהיו בתיקשורת. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו