האם קרינה גבוהה?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם קרינה גבוהה?
    חסויה
    07/02/2009

בהנחה שאני נמצא כ-50 -30 מטר מאנטנה זו. מה המשמעות של זה? מה האחוז מסף החשיפה הבטוח שיש מאנטנות?? שם החברה: פרטנר מספר אתר: WM3696B עיר: תל אביב-יפו כתובת האתר: נחלת בנימין 20 רשות המקומית בתחומה הוקם האתר: תל אביב תחום שיפוט: תל אביב יפו X: 178447 Y: 663861 סוג מוקד שידור: 6 סוג אתר: אתר זעיר פנימי תאריך היתר הקמה: 15/1/2008 תאריך היתר הפעלה: 13/3/2008 בדיקה תקופתית אחרונה בתוקף לשנה: 20/2/2008 היתר קרינה: יש היתר עוצמת קרינה - מיקרוואט לסמ'ר: 38 אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 8.09

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם קרינה גבוהה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרינה גבוהה

ד"ר זמיר שליט"א
    07/02/2009

הקרינה גבוהה. אנא בקש סקר בטיחות של האנטנה בטל. 02-649-5869, ושלח לי בדוא"ל. אני אבדוק, ויותר מכך יבדוק מהנדס מומחה, ויענה לך ישירות.
    האחוז מהסף המותר זה קישקוש, כי הסף המותר גבוה מאד, ואתה קרוב לאנטנה.
    יותר מכך, עם שירותי הדור - 3 יכול השכן שלך להזמין משחק כדורגל לצפייה בסלולרי ב- 8 בערב, אז האנמטנה תשדר הרבה יותר חזק, זמן רב, ושם מודד לא יהיה בשטח לתפוס את זה.
    אני מחכה לסקר הבטיחות.
    כל טוב,
    זמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו