שאלה חשובה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מישהי
    07/02/2009

האם תוכל להגיד לי את עצמת וסיכוניה של אנטנה סלולרית של חברת סלקום הנמצאת מאחורי בית העלמין מגדיאל ? זו אנטנה שגובלת בין כפר סבא להוד השרון וכפי שאמרתי ממוקמת מאחרי בית העלמין מגדיאל. אשמח לשמוע כל מה שידוע על אנטנה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספה

מישהי
    07/02/2009

אני חושבת שהאנטנה היא לא רק של סלקום ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה

ד"ר זמיר שליט"א
    07/02/2009

בסקר הבטיחות של האנטנה שתקבלי, כתוב של מי היא, מה חוזק המשדרים, כיווני השידור, וכיוב'.
    לפני נתונים אלה נבסס את ההסיכון לדיירי הסביבה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

ד"ר זמיר שליט"א
    07/02/2009

במקרה ראיתי אנטנה זו מבית העלמין.
    אנא בקשי ממשרד איכ"ס בטלפון 02-649-5869 את סקר הבטיחות של אנטנה זו. (אין צורך להזכיר את שמי). תקבלי אותו בדוא"ל, ואז אנא שלחי לי אותו בדוא"ל בהקדם. אני אבדוק, וגם אעביר אותו לבדיקת מהנדס מומחה, והוא יענה לך ישירות מה הסיכונים.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו