מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה עולה מכשיר מדידה סביר ?אילן08/02/2009
והאם כדאי לרכוש כזה במקום להביא טכנאי לבדיקה. כמו כן רשמתי לפני את האפשרות להשאיל ממך מכשיר מדידה. אתמול התחברתי שוב דרך הנתב אלחוטי והרגשתי אחרי כן רע מאוד. במיוחד בפנים בעיניים התחממות של האוזניים ותחושות לא נוחות בבטן עליונה. כשרק הנתב עובד בלי המחשב אין לי בעיה אבל ישיבה מול מחשב עובד אלחוטית גורמת לי בעיות. לכן אני החלטתי להפסיק להתחבר אלחוטית כי הבעיה היא המחשב עצמו ולא הנתב. ובכלל אני טיפוס אלרגי מאוד במיוחד לתרופות לכן לא פלא שאני מגיב ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר מדידה סביר
ד"ר זמיר שליט"א08/02/2009אין לי ספק שאתה אלרגי לקרינות אלמ"ג.
אם תרצה לשאול מכשיר ממני, אין בעייה.
מכשיר דיגיטלי סביר עולה כ- 300 $. של חברת AlphaLab האמריקנית
יש שני מכשירים רגישים וטובים שמראים את רמת הקרינה על ידי אורות קטנים:
אחד מהם יצא לאחרונה, מחברת Aaronia הגרמנית. זה עולה כ- 100 יורו. הוא מאתר יפה מאד איזורים שאין בהם קרינה, והוא רגיש מאד. אני בודק עכשיו אחד כזה, יש להם סוכן בארץ.
מכשיר אחר אנגלי עולה כ- 179 ליש"ט.
אם תהיה לך בעייה מה לבחור, צלצל אלי כשאתה על המחשב.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTriField Broadband Meter
מיכל08/02/2009מה לגבי המכשיר האנלוגי TriField Broadband Meter ? מחירו כ 180$. האם הוא אמין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר TRIFIELD
זמיר שליט"א08/02/2009הוא בהחלט אמין, אבל הוא מודד שדה מגנטי. הוא יכול גם למדוד קרינה סלולרית רק אם היא חזקה והיא עוברת 27 מיקרוואט לס"מצ רבוע, או 10 וולט למטר, שפעם חשבו שמתחת לזה, אין שום סיכון, אז כך בנו את המכשיר. יש לי כזה שניתן לראות. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)