טלפונים ותינוקות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טלפונים ותינוקות
    רועי
    09/02/2009

כמה שאלות בנושא טלפונים ותינוקות: א. מהו מרחק בטוח בין טלפון סלולרי לבין תינוק כאשר מתבצעת שיחה. האם זה מזיק לדבר בסלולרי תוך כדי החזקת התינוק (נניח תוך כדי הנקה)? ב. כנ"ל לגבי טלפון נייד (ביתי). ב. מהו מרחק בטוח בין טלפון סלולרי לתינוק כאשר הטלפון דלוק אבל לא משוחחים בו אלא הוא מונח ליד המיטה? התינוק אצלנו ישן במיטה צמודה למיטת ההורים וליד מיטת ההורים יש כוננית ועליה מונח הסלולרי, כך שהמרחק הוא כמה עשרות ס"מ. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלפונים ותינוקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלפונים ותינוקות

ד"ר זמיר שליט"א
    09/02/2009

להערכתי 1 מטר יספיק, אולם אני ממליץ להרחיק את התינוק לפחות 2 מטר מהטלפון.
    יתכן שגם 1 מטר יספיק, אבל אני רוצה להיות בטוח.
    גם טלפון בכוננות ("דלוק") מסוכן כי משדר כל דקה בערך סיגנל חזק להודיע שאתה זמין. אי לכך נא להרחיק לפחות 2 מטר מהתינוק.
    בשום אופן לא צמוד לראש התינוק כמו שאני רואה אמהות רבות עושות.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

רועי
    09/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרחיק את הטלפון מהתינוק!!!!!

ד``ר דני וולף
    09/02/2009

אני מסכים מאוד עם ידידי המלומד רק תוספת אחת קטנה.
    טלפון אלחוטי מקרין כמו פלאפון ואפילו יותר, למעט כשלא מדברים איתו. את הטלפון האלחוטי של הבית מותר לשים ליד המיטה או ללכת איתו במצב כוננות כשלא מדברים איתו הוא לא מקרין.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו