בירור אאוזינופיליה- דחוף בבקשה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בירור אאוזינופיליה- דחוף בבקשה
    נטלי
    09/02/2009

שלום רב לכם בני בן כמעט 10 חוד אמור לעבור בליעת בריום + פסאז , אני מאוד מודאגת מהבדיקה עקב סכנת הרנטגן אך לצערי אין מנוס מלבצע אותה כיוון שרוצים לשלול חסימה במעי . בני לצערי כבר עבר גסטרו ונלקחו ביופסיות כי חשדו שמדובר באאוזינופיליק אזופגיטיס כרגע הביופסיות שליליות ואין עדות לאזופגיטיס , גסטריטיס. אך תלונותיו הקליניות נמשכות ועל כן הוא אמור לעבור את הבריום והפסאז. אנא ממך הסבר לי את סכנות הבדיקה הנל והאם יש לדעתך דרך אחרת לבדוק חסימות במעי? אני מודאגת מהנזק שאגרום לו על ידי הבדיקה. האם יכול להתפתח חלילה סרטן מחשיפה חד פעמית כזו? אנא ענו לי במהרה מודאגת וחרדה נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש קרינה אולם חשוב לעשות את הבדיקה

ד``ר דני וולף
    11/02/2009

הרופאים בבית חולים מאוד ערים לבעיית הקרינה, וחזקה על הרופאים ששקלו את הסיכונים שבחשיפה לקרינה, ואת הצורך בבדיקה זו. עשו את הבדיקה כי היא בוודאי חשובה, ומבדיקה חד פעמית, לא ייגרם שום נזק.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו