מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נתוני אנטנהמאיה11/02/2009
ד"ר שליט"א שלום. במידה ואתה זוכר שאלתי בפורום לפני מספר שבועות על אנטנה סלולרית שממוקמת כ-100 מטר מהבית שלי כאשר כל הבית עשוי קירות גבס (גם הקירות החיצוניים) והחלון בחדר פונה לכיוון האנטנה. אנחנו מתגוררים בקנדה ופניתי לindustry canada. וזה מה שהם כתבו לי לאחר נדנודים רבים As per our telephone conversation I'm sending you the locations of the two addresses you gave me. We visited 248 Hillcrest Place and concur with the location as identified in the Google Map. If all the channels on the site were being utilized simultaneously the worst case scenario is that within a radius of 9 metres from the centre of the antenna you may be exposed to EMF levels higher than Safety Code 6 limits for the general public. If all the transmitters are being utilized simultaneously the maximum power would be 3.5 kW. Farther than 9 metres away from the antenna the EMF levels would be less than the Public Safety Code Limit. In reality this is probably much less than 9 metres as this is the worst case scenario. If as you have indicated you are 70 metres away from the antennas you are well below the limits of EMF in accordance with Health Canada's Safety Code 6 policies. We have also run our Hifield 5 program - Safety Code 6 program and it does not show any area of concern. I trust this will alleviate your concerns in regard to this matter. האם נתונים אלנ על האנטנה אינם מהווים סיכון כלל? יש לי תינוק בבית ואני פוחדת עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוני אנטנה
ד"ר זמיר שליט"א11/02/2009נראה לי שהם אלופי ההתחמקות.
אני מייד מעביר את מה ששלחת לבדיקת המהנדס שלנו (רם דישון).
הוא יענה לי. אנא שלחי לי דוא"ל, כדי שאוכל להשיב לך את התשובה שאקבל מרם.
בינתיים, אנא נסי לקבל מהם סקר בטיחות של האנטנה, או תכתבי שישלחו נתונים טכניים, מה עצמת המשדר, זוויות השידור, שבח ( GAIN ), כיווני השידור וכיוב'.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה
מאיה11/02/2009תודה רבה ד"ר זמיר. הכתובת אימייל שלי: [email protected] האם אתה יודע איך קוראים לסקר בטיחות של האנטנה באנגלית? כי ביקשתי ממנה דו"ח של האנטנה וזה מה שהיא שלחה לי. אך האם העוצמה הכתובה "3.5 kW" זה לא ממש נמוך? כי הבית שלנו ממוקם כ100 מטר מהאנטנה אבל החלונות שלנו פונים אליה וגם האנטנה נמצאת באותו הגובה של הבית שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה
ד"ר זמיר שליט"א11/02/2009אנא ראי תשובת המהנדס ששלחתי לך.
אינני זוכר איך ביקשתי נתונים אלה מאנשים מצוות הקונסוליה של ישיראל בטורונטו, שפנו אלי לפני כשנה בעניין דומה. גם להם נתנו תשובה די מתחמקת.
אני מציע שתבקשי safety report או risk estimation.
אנא קראי את תשובת המהנדס שכתבתי לך בתשובתי לפני 5 דקות.
אני מחכה לנתונים שתקבלי,
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני אנטנה - 2
ד"ר זמיר שליט"א11/02/2009כבר קיבלתי תשובה מהמהנדס רם דישון:
Zamir,
The info in the message is very scarce.
What is 3.5 KW? Only power, or EIRP?
3.5 KW, even if EIRP, is extremely high. I believe that it is the total power transmitted through 360 deg horizontally. Otherwise, it does not make sense.
If they have any additional data, be it Risk Assessment or the actual antennas data, let me have and review it.
Regards,
Ram.
By the way, what forum are you talking about (and in...)?
שולח: "Dr Zamir P. Shalita"
נושא: קרינה סלולרית על בית בקנדה
רם יקירי:
ישראלית החיה בקנדה שואלת עצה.
רצ"ב מכתבה. אין לי הדוא"ל שלה, אך היא תשלח אותו בהקדם.
יעצתי לה לבקש גם סקר בטיחות
בינתיים, אנא בדוק אם אתה רואה על פניו איזה סיכון.
תודה !! וכל טוב,
זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה סלולרית
מאיה18/02/2009פניתי עוד מספר פעמים על מנת שיתנו לי אינפורמציה נוספת על האנטנה אבל כמובן הם אומרים שזה בטיפול ומוליכים אותי סחור סחור. כשביקשתי את הdata של האנטנה הבחורה שדיברתי איתה אמרה שאני יכולה למצוא את זה באינטרנט. אז שאלתי אם זה לאנטנה הספציפית והיא אמרה שכל האנטנות אותו הדבר אלא אם יש על האנטנה transmeter. והיא טוענת שאי אפשר לדעת אם יש עליה transmeter. היא אומרת שהיא הייתה שם ומדדה שהאנטנה היא 3.5kw (קילו וואט) שלטענתה זה לא הרבה. זה אומר שזה 3500w האם זה הרבה לאנטנה שנמצאת כ100 מטר מהבית? בנוסף האנטנה ממוקמת בגובה של הדירה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטנה סלולרית
רם דישון18/02/2009אין - למיטב ידיעתי- אנטנה ללא transmitter. בנוסף, ההספק של 3.5 kW הוא גבוה מאד. ההספקים המקובלים הם עשרות בודדות של וואטים.
המשיכי לנדנד עד שתקבלי את הנתונים. מה שנדרש הם הספקי השידור, אזימוטי האנטנות השונות, זויות המפתח האופקי והאנכי, שבח האנטנה, וכל אלו לכל אחת ואחת מהאנטנות על התורן. אם זה ישנו באינטרנט, לא צריכה להיות בעיה להשיג את הנתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים של אנטנה באנגלית
מאיה20/02/2009תודה רבה על התשובה המהירה. זה מה שאבקש מהם. המהנדס שלהם אמור להתקשר אליי כנראה היום מהמשרדים שלהם . כיוון שאנחנו נמצאים בקנדה ואני לא כל כך בקיעה בעניין האם אתה יודע איך הנתונים הללו נקראים באנגלית? כי כבר ביקשתי מהם מספר נתונים והם טענו שלא הבינו מה אני רוצה- הרוב מזה זה משחק שלהם את זה קשה לפספס. תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הנתונים המבוקשים הם
רם דישון20/02/2009Antenna horizontal and vertical beamwidths, antenna gain, antenna height, antenna tilt, input power, azimuth of main beam.
את הרשימה הזו אני מבקש לכל אנטנה שעל התורן. יש לפחות שלוש, בד"כ יותר.
על מנת להשלים את התמונה אני צריך שני נתונים נוספים:
גובה הדירה שלך ביחס לאנטנה, (אם אינך יודעת, ובנתונים שתקבלי מהם יהיה הגובה מעל הקרקע, די לי באיזה קומה אתם גרים), והאזימוט מהדירה שלכם לאנטנה. מדדי בעזרת מצפן. הדיוק לא קריטי.
את כל הרשימה הזו שלחי לי במייל לכתובת שמופיעה בכותרת הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה רבה
מאיה20/02/2009דיברתי עם המהנדס של האנטנות הקנדה וכמובן הוא ביקש לדבר עם המהנדס שאני רוצה להעביר לו את הנתונים-רם, על מנת להסביר לו על האנטנה. אמרתי לו שזה בלתי אפשרי כי הוא לא מקנדה לכן שיעביר את הנתונים דרכי. עכשיו אני מחכה לתשובה מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני האנטנה
מאיה26/02/2009לרם שלום, אני מודה לך על הקדשת הזמן לבדיקת הנתונים. היום קיבלתי אימייל מהאחראי של Industry Canada עם הנתונים של האנטנה. אשלח את האימייל מיד לאימייל שלך.
שלחתי לך התייחסות בדוא"ל.
רם דישון26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)