המשך שאלה בקשר לאנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה בקשר לאנטנה סלולרית
    מישהי
    11/02/2009

ד"ר זמיר שליט"א שלום, לפני כמה ימים שאלתי אותך האם מסוכן להתגורר סמוך לאנטנת סלקום שממוקמת מאחורי בית העלמין מגדיאל (על תוואי כביש 531) דרך אגב מתברר לי שאמורות לקום על אנטנה זו עוד שתי אנטנות של חברות אחרות ... (האנטנה מרוחקת בכ-250 מטר מבהניין עליו אני שואלת ויש עוד אנטנה של חברה אחרת שממוקמת בכיוון אחר גם ב-210 מטר מהבניין עליו אני שואלת. אמרת לי לבקש סקר בטיחות ממשרד איכות הסביבה אך הם די מסרבים למסור זאת ואומרים לי כי עליי לומר להם את מס' האנטנה והאתר בו היא ממוקמת ואין לי כל דרך לגלות זאת למעט המיקום ששאמרתי שהוא על תוואי כביש 531 מאחורי בית העלמין מגדיאל. מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולרית

ד"ר זמיר שליט"א
    11/02/2009

ההתחמקות שלהם מוכרת לי כבר שנים.
    את צריכה ללכת לשם, ולראות על איזה בית בדיוק ממוקמת האנטנה, רחוב ומספר. אם יש לך או למישהו קרוב GPS, כדאי ללכת ולרשות את הקואורדינטות לייד המבנה או גדר המיתקן.
    בלי כתובת הם יתחמקו. אם זה מבנה של בזק (כך נדמה לי) תבדקי ותכתבי גם את זה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו