מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך שאלה אנטנה סלולריתמישהי12/02/2009
ד"ר שליט"א וד"ר וולף שלום, אני שואלת פעם נוספת כיוון שנושא זה מאוד מטריד אותי. שאלתי כאן כמה פעמים על אנטנה גדולה שהוקמה מאחורי בית העלמים מגדיאל על תוואי כביש 531 וכפי שאמרתי המשרד לאיכות הסביבה די מסרב לתת לי מידע עליה בטענה שאין לי נתונים מדויקים על מיקומה. אני שואלת על אנטנה זו כיוון שמכרים שלי מעונינים לרכוש דירה באזור זה אך דירה זו ממוקמת 250 מטר מאנטנה זו.ונאמר גם שככל הנראה יוקמו עליה עוד שתי אנטנטות, ובמרחק של רחוב סמוך לדירה זו, כ-210 מטר, יש אנטנה שלחברה אחרת. בנוסף, קראתי באינטרנט כי ועד הורים בבית ספר סמוך לאנטנה זו ערך בדיקה ואמר כי הקרינה מהאנטנה עלולה להגיע ליותר מ-500 מטר . לפי הנתונים שציינתי, שכן נתונים עובדתייים מאוד קשה לי לקבל עד כדי בלתי אפשרי, לא מסוכן לדעתך לחשוב על אפשרות של רכישת בית באזור כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה אנטנה סלולרית
ד"ר זמיר שליט"א12/02/2009אם את רוצה מידע מדוייק, את חייבת ללכת ולראות בדיוק על איזה בית מוצבת האנטנה.
דהיינו כתובת מדוייקת !!
לפי זה תקבלי ממשרד איכ"ס את סקר הבטיחות של האנטנה. אני צריך לדעת איזה משדרים יש שם, מה עוצמתם, מה זווית השידור, מה כיווני השידור, מה הנטיה ( TILT ) של גופי השידור וכיוב'. בלי כל אלה ניתן רק לנחש.
הנתונים שאת כותבת, דהיינו מרחקים, בלבד, עדיין לא מאפשרים להגיד משהו.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן למצוא את האנטנה באתר
רם13/02/2009באתר של המשרד להגנת הסביבה ישנו קובץ עם רשימת כל האנטנות בארץ. בקובץ מופיעות הקואורדינטת של כל אנטנה, וע"י בדיקה במפה ניתן לזהות את מספר האנטנה, ועם נתון זה לפנות למשרד ולבקש את סקר הבטיחות ותוצאות המדידות. עם חומר זה תוכלו לפנות אלי לבדיקת הנושא. רם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן למצוא את האנטנה
ד"ר זמיר שליט"א14/02/2009אם יורשה לי להוסיף:
רם הוא המומחה המקצוען לאנטנות, ואני מכיר אותו כבר כמה שנים, ומפנה אליו נתונים של אנטנות, וכן שאלות, של גולשים, כולל באתר זה. כדאי לשאול אותו בכל הנוגע לסיכונים מאנטנה המטרידה את מנוחתכם.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)