אנטנה סלולארית על עמוד חשמל מתח-על

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולארית על עמוד חשמל מתח-על
    ערן
    13/02/2009

שלום, מאחורי הבניין שלי יש כביש ראשי שעליו יש קווי מתח גבוה (מתח על). בבדיקת קרינה לא נמצאה שום קרינה גבוהה. לאחרונה שמתי לב שבקצה עמודי החשמל האלה (לא בדיוק עמוד- זה יותר קונסטרוקציה ממתכת אתה יודע... שעליהם יש את כבלי המתח הגבוה) , בקצה העליון שלהם יש משהו שנראה כמו אנטנות סלולריות - מין מלבנים לבנים כאלו לגובה. האם בכלל יכולה להיות אנטנה סלולארית על קצהו של עמוד חשמל של מתח גבוה ? או שאולי זה משהו אחר ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה על עמוד חשמל

ד"ר זמיר שליט"א
    14/02/2009

נראה לי שהכוונה לעמודי חשמל לייד המגדלים של חבס, והירידה מאיילון לההלכה.
    הכל יכול להיות. תן לזה זמן מה להתחיל לשדר, ותוכל למדוד בעצמך. אני אשאיל לך מכשיר. במקביל תוכל לבקש ממשרד איכ"ס את סקר הבטיחות, היתר הקמה והיתר הפעלה של האנטנה, בטל. 02-649-5869. אתה רק צריך להגדיר בדיוק היכן האנטנה, כתובת או קואורדינטות (עם GPS ) או להסתכל באתר של משרד איכ"ס.
    שתקבל את אלה בדוא"ל, שלח אלי.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אני לא מופתע

ערן
    14/02/2009

ששני "מלאכי המוות" - חברות הסלולר וחברת חשמל משלבות אמצעים בכדי לסרטן את כולנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של ערן

ד"ר זמיר שליט"א
    14/02/2009

תהיה עוד פחות מופתע, כשתשמע שמשרדי ממשלה עוזרים להם (לכאורה).
    לא נפרט כאן כיצד.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא

רם
    15/02/2009

מה המרחק מהעמוד לבית הקרוב. מאחר ובדרך כלל לא מקימים עמודי מתח גבוה ליד בתי מגורים, סביר להניח שהסיכון בעמוד זה נמוך. בדיקה מדויקת ניתן לעשות רק עם סקר הבטיחות ביד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו