מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כלי פלסטיק במיקרוגל והשפעה על העוברמאיה16/02/2009
בני בן חצי שנה כיום. כאשר הייתי בהריון כל יום הייתי לוקחת אוכל לעבודה בקופסאות פלסטיק זולות ומחממת במיקרו בעבודה למשך כ-3-4 דקות. עכשיו כשאני קוראת בפורום עד כמה זה מסוכן אני ממש מזדעזעת. הלוואי והייתי יודעת את זה מקודם. באחת התשובות כתוב שעוברים ופעוטות הכי רגישים לכך בגלל חלוקת התאים שלהם. אז זה אומר שעל עובר זה משפיע בצורה משמעותית? האם הרעלים והדיוקסינים עוברים לעובר (ההגיון אומר שכן)? האם יש לי ממה לחשוש לתינוק שלי שהזקתי לו חס וחלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלי פלסטיק במיקרוגל
ד"ר זמיר שליט"א16/02/2009ברמת העיקרון כן ניגרם נזק, אולם לצורך הדיון, נניח שגופך ספג מהחומרים המזיקים שכבר יכלו להיווצר בזמן קצר, ושאת מחלקת את הדם עם העובר, בהערכה כמותית של הנפח של הדם שלך חלקי נפח הדם של העובר, מה שמגיע אליו, זה מעט שבמעט, ובידיעה שהרצפים בחיוניים ב- DNA תופסים רק חלק קטן ממנו, הנזק בטל בשישים.
אם אינך רואה נזק שניתן להעריך ברור, אז יש להמשיך הלאה בתקווה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימום קצר במיקרו לא יזיק
ד``ר דני וולף16/02/2009כולנו מחממים כל יום את ארוחותינו במיקרו בכלים שונים ומשונים. חימום האוכל במיקרו למשך 3-4 דקות, להבדיל מבישול של עשרות דקות, לא ישחרר חומרים רעילים, וגם אם לצורך האקדמיה כן ישחרר הכמות תהיה מזערית, לא תחדור דווקא לאוכל, ובסופו של דבר, באופן מעשי, לעובר לא יגיע כלום.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההרגעה
מאיה16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)