כלי פלסטיק במיקרוגל והשפעה על העובר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כלי פלסטיק במיקרוגל והשפעה על העובר
    מאיה
    16/02/2009

בני בן חצי שנה כיום. כאשר הייתי בהריון כל יום הייתי לוקחת אוכל לעבודה בקופסאות פלסטיק זולות ומחממת במיקרו בעבודה למשך כ-3-4 דקות. עכשיו כשאני קוראת בפורום עד כמה זה מסוכן אני ממש מזדעזעת. הלוואי והייתי יודעת את זה מקודם. באחת התשובות כתוב שעוברים ופעוטות הכי רגישים לכך בגלל חלוקת התאים שלהם. אז זה אומר שעל עובר זה משפיע בצורה משמעותית? האם הרעלים והדיוקסינים עוברים לעובר (ההגיון אומר שכן)? האם יש לי ממה לחשוש לתינוק שלי שהזקתי לו חס וחלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלי פלסטיק במיקרוגל

ד"ר זמיר שליט"א
    16/02/2009

ברמת העיקרון כן ניגרם נזק, אולם לצורך הדיון, נניח שגופך ספג מהחומרים המזיקים שכבר יכלו להיווצר בזמן קצר, ושאת מחלקת את הדם עם העובר, בהערכה כמותית של הנפח של הדם שלך חלקי נפח הדם של העובר, מה שמגיע אליו, זה מעט שבמעט, ובידיעה שהרצפים בחיוניים ב- DNA תופסים רק חלק קטן ממנו, הנזק בטל בשישים.
    אם אינך רואה נזק שניתן להעריך ברור, אז יש להמשיך הלאה בתקווה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימום קצר במיקרו לא יזיק

ד``ר דני וולף
    16/02/2009

כולנו מחממים כל יום את ארוחותינו במיקרו בכלים שונים ומשונים. חימום האוכל במיקרו למשך 3-4 דקות, להבדיל מבישול של עשרות דקות, לא ישחרר חומרים רעילים, וגם אם לצורך האקדמיה כן ישחרר הכמות תהיה מזערית, לא תחדור דווקא לאוכל, ובסופו של דבר, באופן מעשי, לעובר לא יגיע כלום.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההרגעה

מאיה
    16/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו