לא יוצא לי מהראש

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לא יוצא לי מהראש
    תמי
    18/02/2009

לפני כמה זמן התייעצתי באתר, בעקבות זה עשיתי שינויים בבית, אך אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על העובדה שתקופה ממושכת מיטת התינוק עמדה על הקיר שבצידו הנגדי עמד מחשב עם מסך מחשב ישן, ומודם של אינטרנט קווי. אומנם היו לילות רבים שהתינוק לא ישן במיטה אך אני לא רגועה בכלל. יש לציין שעכשיו הזזתי הכל ויש מרחק של 2 מטר. שאלתי: מהו מרחק סביר ממודם קווי של אינטרנט? האם הנזק הוא כבר בלתי הפיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יוצא לי מהראש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יוצא לי מהראש

זמיר שליט"א
    18/02/2009

להכניס דברים לפרופורציה: נניח שניגרם נזק אצל הילד, אז ב- DNA שיש בכל תא, רק חלק קטן ממנו כולל גנים, והיתר רצף חסר משמעות. בגנים שישנם, הצופן הגנטי מסודר בשלשות בסיסים, ובהם אם נפגע כל בסיס מהשלישיים, וניגרם בו שינוי (מוטציה) עדיין לא ניגרם שום נזק ניכר, כי זה לא ישנה את החלבון שגן זה יקודד לו. אם ניגרמה מוטציה בבסיסים ראשונים או שניים, עלול לקרות נזק, אם בסיס זה נמצא במקום חיוני. לכן דאגתך מוגזמת. תרדי מזה ותירגעי. מרחק בטוח ממודם קווי זה כ- 60 ס"מ ואם זה עכשיו 2 מטר, אז אין בעייה. אגב כבר בהזדמנות זאת תיזהרי ממטענים של טלפונים סלולריים וכד'. השורה התחתונה: אין בעייה, ויש להסתכל במבט חיובי לעתיד. כל טוב, זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תמי
    18/02/2009

אתה מקסים הרגעת אותי, אתה גם עונה מהר, אתה מסור לאנשים בפורום, תזכה להמשיך כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

תמי
    18/02/2009

בנוגע למטענים הסלולארים, מצחיק שאתה אומר לי, כי אני לא הטענתי את הפלאפון ליד המיטה, הרבה לפני שמשרד הבריאות הכריז, ואני משתדלת לדבר כמה שפחות, כשבעלי מתקשר אלי וסתם מבלבל לי בשכל , אני מתעצבנת, ואם זה שיחה מחברה אני לפעמים לא עונהאו עונה ואומרת שאני עסוקה ואח"כ מתקשרת מטלפון קווי. ועוד דבר בעלי תמיד מטעין ליד המיטה, ואני תמיד צועקת עליו שישים את המטען בלילה בסלון, כי הרבה פעמים הילדות באות למיטה, הוא פשוט לא קולט, ולא יעזור כלום,חבל. גם את האלחוטי בבית החלפתי בקווי, והתרעתי בפני משפחתי שיעשו כמוני, פועל יוצא מכך שיש לי טלפון קווי זה שאני עושה יותר כושר כי צריך לגשת לטלפון. תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

ד"ר זמיר שליט"א
    18/02/2009

הלוואי וירבו נשים כמוך !!
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו