לגבי קליטה משתנה בפלאפון שלי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לגבי קליטה משתנה בפלאפון שלי
    רווית
    21/02/2009

יש לי פלאפון של חברת פלאפון, ותקופה ארוכה שיש לי בעיה בזמן שאני נמצאת בבית - בזמן שיחה אני פתאום לא שומעת ולא שומעים אותי וכשאני מסתכלת על מדד הקליטה במכשיר אני רואה שאין קליטה בכלל. השיחה לפעמים מתנתקת ושנייה אחרי כן מד הקליטה מראה קליטה מלאה. הדבר קורה בעוד מכשירי פלאפון כשנמצאים בבית. אז התחלתי לשים לב לקליטה בבית ואני רואה שגם כשאני נמצאת במקום מסויים ולא זזה מד הקליטה פתאום מראה על קליטה מלאה ופתאום הקליטה יורדת לגמרי. שאלתי: מה זה יכול להגיד לגבי הקליטה באזור שלי? האם יכול להיות שיש משהו שמשפיע באזור על הקליטה? או מכשירי חשמל מסויימים? האם יש סיכון לקרינה חזקה יותר במצב כזה ? אציין שאנחנו מדברים רק עם דיבורית אישית למניעת קרינה חזקה. בינתיים פניתי לפלאפון שיבדקו את מצב הקרינה באזורי ואני ממתינה לתשובתם. סביר להניח שהם יגידו שאין בעייה. מודה מאוד על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במקום שאין קליטה - יש קרינה מהמכשיר

ד``ר דני וולף
    21/02/2009

במקום שאין קליטה, או שהקליטה משתנה מקליטה טובה לקליטה לא טובה, המכשיר פולט הרבה קרינה. אם את מדברת עם אמצעי הגנה, אין בעיה, ופרט להפרעות בשיחה, זה עדיף על המצב שישימו לך אנטנה מול האף. וחוץ מזה את לא מכירה את הפרסומת הטובה ביותר - בבית עוברים לבזק!!!
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי קליטה משתנה בפלאפון

רם דישון
    21/02/2009

התופעה שאת מתארת אופיינית למערכת של חברת פלאפון. כאשר משתמשים רבים מוציאים שיחות, עוצמת הקליטה של אלו שנמצאים רחוק מהאנטנה יורדת. אני מדגיש: התופעה נגרמת ע"י ריבוי שיחות בלבד. ברור שבמצב כזה הנייד שלך ישדר בעוצמה מלאה, ולא נותר לי אלא להצטרף להמלצתו של ד"ר דני וולף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו