מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנוגע להשפעת הקרינה בממ"דדניאל24/02/2009
ראשית אני מודה שוב על הייעוץ שנתתם לי בעבר. דלת הממ"ד בביתי פתוחה 24 שעות ביממה, וכך גם החלון ( אם כי בלילות קרים או גשומים התריס סגור והחלון פתוח ). כמו כן אנו שואבים אבק אחת ליומיים והפסקנו לטאטא את החדר. בעבר ציינתי שבני שהה במשך שנתיים בחדר כשהוא נוהג לסגור את הדלת והחלון. בזמן זה לא היינו מודעים לסכנות ואנו חרדים לשאלה איך השנתיים האלו ישליכו על בריאותו. ידוע לי שלאחר הפסקת עישון, בתהליך של כמה שנים טובות, הגוף מנקה את הרעל שהוכנס בזמן העישון. האם את אותה פעולה מבצע הגוף גם לגבי גז הראדון? או שכל שאיפה שלו היא בלתי הפיכה? תודה מראש על תשובתכם. לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקרינה מייננת כל הכמות מצטברת
ד``ר דני וולף24/02/2009לצערי אינני איש בשורה היום. קרינה מייננת כל כמות נספרת ונרשמת "בזיכרון", אין מחיקת נקודות, ולא שליש על התנהגות טובה.
אבל מי בכלל אמר שבממ"ד שלך יש קרינה??
תנסי לסגור את הדלת והחלון ליומיים ואחר כך למדוד. אולי בכלל אין קרינה???
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שחר25/02/2009תודה על תגובתך. הבניין שלנו די חדש, נבנה בשנת 2006 ואנו גרים בקומה שלישית. האם העובדה שהוא חדש מעידה על עמידה בתקנים עדכניים לגבי סיכוני הקרינה ? או במילים אחרות גם מבניין חדש צריך לחשוש ולהזמין בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניח שבממ"ד חדש אין קרינה
ד``ר דני וולף25/02/2009אני מניח שבממ"ד שנבנה בשנת 2006 אין קרינת רדוןמה גם שהוא לא נמצא במרתף (הקומה לא חשובה)
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)