שאלה בנוגע להשפעת הקרינה בממ"ד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להשפעת הקרינה בממ"ד
    דניאל
    24/02/2009

ראשית אני מודה שוב על הייעוץ שנתתם לי בעבר. דלת הממ"ד בביתי פתוחה 24 שעות ביממה, וכך גם החלון ( אם כי בלילות קרים או גשומים התריס סגור והחלון פתוח ). כמו כן אנו שואבים אבק אחת ליומיים והפסקנו לטאטא את החדר. בעבר ציינתי שבני שהה במשך שנתיים בחדר כשהוא נוהג לסגור את הדלת והחלון. בזמן זה לא היינו מודעים לסכנות ואנו חרדים לשאלה איך השנתיים האלו ישליכו על בריאותו. ידוע לי שלאחר הפסקת עישון, בתהליך של כמה שנים טובות, הגוף מנקה את הרעל שהוכנס בזמן העישון. האם את אותה פעולה מבצע הגוף גם לגבי גז הראדון? או שכל שאיפה שלו היא בלתי הפיכה? תודה מראש על תשובתכם. לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקרינה מייננת כל הכמות מצטברת

ד``ר דני וולף
    24/02/2009

לצערי אינני איש בשורה היום. קרינה מייננת כל כמות נספרת ונרשמת "בזיכרון", אין מחיקת נקודות, ולא שליש על התנהגות טובה.
    אבל מי בכלל אמר שבממ"ד שלך יש קרינה??
    תנסי לסגור את הדלת והחלון ליומיים ואחר כך למדוד. אולי בכלל אין קרינה???
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שחר
    25/02/2009

תודה על תגובתך. הבניין שלנו די חדש, נבנה בשנת 2006 ואנו גרים בקומה שלישית. האם העובדה שהוא חדש מעידה על עמידה בתקנים עדכניים לגבי סיכוני הקרינה ? או במילים אחרות גם מבניין חדש צריך לחשוש ולהזמין בדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מניח שבממ"ד חדש אין קרינה

ד``ר דני וולף
    25/02/2009

אני מניח שבממ"ד שנבנה בשנת 2006 אין קרינת רדוןמה גם שהוא לא נמצא במרתף (הקומה לא חשובה)
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו