קרינה 3 מיקרווואט מאנטנות סלולריות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה 3 מיקרווואט מאנטנות סלולריות
    אלון
    25/02/2009

מדדתי מחלון חדר השינה שלי 3 מיקרוווט לסמ.. יש לנו באזור 4 אנטמות סלולריות גדולות במרחק של כ-150 - 200 מטר. אני ישן מתחת לחלון . כשאני מסיט את המודד למטה מתחת לחלון לכיוון המיטה שאני ישן בה רמת הקרינה יורדת ל - 0.1 מירקוווט. האם הקיר מגן עלי? האם ניתן למגן את החלון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה שאתה מודד ורואה הוא האמיתי

ד``ר דני וולף
    25/02/2009

מה שאתה מודד הוא האמיתי, כמובן. אם אתה מודד קרינה נמוכה מאחורי הקיר ומול החלון אתה מודד קרינה גבוהה סימן שהקיר מגן עליך. וזה גם היגיוני ומובן, שכן הקרינה אמנם הולכת בגלים, אולם מתקדמת ישר בקו הראייה. אני מניח שאם תתרחק מהקיר ויהיה לך קשר עין עם האנטנה הקרינה תעלה. בתשובה לשאלתך אפשר למגן את החלון להדביק עליו חומר שקוף שיעצור את הקרינה עד כדי 90 אחוזים ויותר.
    אבל בנוסף מעניין אותי היכן המקום עם הקרינה הגבוהה כל כך שמגיעה כמעט עד מעבר לגבול המותר אפילו על-ידי המשרד לאיכות הסביבה, והאם אין עוד תושבים, ובייחוד מקום הימצאותם של ילדים בטווח הקרינה של האנטנות האילו, שאם זה המצב חייבים לפעול.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו