מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משך שיחהמשתמש מודאג25/02/2009
בלי לשים לב, דיברתי כשעה בסלולרי (נוקיה E71, אם זה משנה), ללא מרחק, כלומר עם הסלולרי צמוד לאוזן. יומיים לפני ארוע זה- ניהלתי שיחה בת שעתיים, ברמקול הפעם. מה המידה בה סיכנתי עצמי?מפני מה עליי לחשוש בהינתן המידע הנ"ל? בד"כ אני מקצר שיחות בסלולרי, אורך שיחות כמצויין לעיל הינו חריג מבחינתי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך שיחה
ד"ר זמיר שליט"א25/02/2009מה שהיה היה, להבא, דבר כאשר הטלפון רחוק מהגוף, עם אוזנית או עם הרמקול.
נזר ניגרם, אך אי אפשר לדעת כמה. לפי משך הזמן שדיברת הנדק כנראה קטן מאד, אבל אל תחמיר אותו להבא, תיזהר !! למוח אין חלקי חילוף.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך שיחה- המשך
משתמש מודאג25/02/2009נושא הקרינה מטריד אותי עמוקות. בשתי מילים : חוסר הוודאות. כלומר: כמה מותר לדבר לפני שנגרם נזק, מה פשר הקרינה הספציפית מהסלולר, תוצאותיה בטווחי זמן ומרחקים מהגוף, עפ"י נתונים מדוייקים וברורים, וכיו"ב. אם אני מתעקש לגלות את מידת הנזק שנגרם לי בכל שיחה כזאת, אין לי שום אפשרות לבדוק זאת, לדבריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
משתמש מודאג25/02/2009נזק , גם אם קטן, יחסית, שנגרם כתוצאה מחשיפה לקרינת טלפון סלולרי, יכול לבוא לידי ביטוי גם זמן מסויים לאחר השיחה/שיחות (שעות/ימים/חודשים/שנים??) או שתוצאותיו מיידיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך שיחה - מודאג
ד"ר זמיר שליט"א26/02/2009עניתי לך אתמול, ומשום מה תשובתי לא הוצגה על הלוח. זה קורה. אז אענה שנית:
נזקים יש מיידיים, ויש מצטברים: נזק מיידי הוכח במכון ויצמן, כאשר 5 מיקרוואט לס"מ רבוע, גרם בתאי אדם (בתרבית) ליצור רדיקלים חופשיים, ממש מייד. רדיקלים אלה גורמים נזקי חימצון, כולל פגיעות ב- DNA. ב- 2.4 מיקרוואט לס"מ רבוע, למשך 2 שעות, נגרמו שברים ב- DNA.
עוד בשנת 1993, הראו שחשיפת חלקי גוף לסלולרי, גרמה בתוך 3 דקות, נמצאה ירידה פתאומית במעבירים עצביים בדם, עליה בתרומבוקסאן (גורם קרישה) הגורם לקרישונים בדם היקפי (מרגישים נמלול), ביטוי גנים קדם מסרטנים ואחרים.
עם הזמן מצטברים הנזקים ב- DNA, ונגרמת הקדמת מחלות גיל כולל סרטן.
כדאי להיזהר, לדבר עם דיבורית, ולא לשים יותר את הטלפונים על החגורה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)