מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכשיר למדידת שדה מגנטי מרשת החשמלדוד26/02/2009
ד"ר שליט"א שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת מכשיר ביתי אך אמין למדידת שדה מגנטי מרשת החשמל וממכשירי חשמל ביתיים. קראתי בפורום שאתה ממליץ על מכשיר של חברת Aphalab. מצאתי באינטרנט חברות נוספות כמו MANNIX , EXTECH ו- LUTRON שמודדים ציר אחד או שלושה עם או בלי אגירת נתונים הכול פונקציה של מחיר.האם פונקציית האגירה חשובה (הרי השדה מכבלים משתנה בזמן כתלות בעומס)? והאם יש פרמטרים מסוימים שכדי לשים אליהם לב במיוחד כמו דיוק המכשיר, מספר הצירים הנמדדים ויצרן. במידה ואחליט לקנות מכשיר עם אגירה האם יש מכשיר שאתה יכול להמליץ עליו ? כמו כן אודה לך מאד אם תוכלו להפנות אותי למשווקים בארץ ו/או אתרים אמינים בחו"ל שאתה מכיר. בתודה מראש , דוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר למדידת שדה מגנטי
ד"ר זמיר שליט"א26/02/2009המכשירים של alphaLab אמינים. מכשיר עליו אני ממליץ הוא TRIFIELD. הוא מודד על ציר אחד וזה מספיק טוב, אם אתה לא עושה דוקטורט על זה.
מכשיר כזה יש לי כבר 6 שנים ועובד כמו חדש (אני מתכוון ליקר יותר ביניהם, BROAD TRIFIELD).
כדאי לקנות באתר של חברת קולבוקשר, שווה לדבר עם מנהל החברה (יאיר 09-955-3111) תקבל שם את אותו דבר, בהנחה ניכרת.
אם תרצה לפני שאתה קונה לראות את המיפרט הטכני של המכשיר, צלצל אלי כאשר אתה לייד מחשב).
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
דוד28/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)