מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום חברים- שאלה חשובה לדעתיגרשון26/02/2009
שלום לכל המומחים בפורום, האם אחד ממכם הוא בודק מוסמך מטעם המשרד להגנת הסביבה? תשובותיכם לפעמים סוטרות משמעותית את הכתוב באתר של המשרד להגנת הסביבה. נא הסבירו גרשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם תפרט נקודות ספציפיות
רם דישון26/02/2009אם תפרט נקודות ספציפיות - נוכל להתייחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידת שדה מגנטי ולא סלולרי
גרשון26/02/2009תודה על תשובתכם - כוונתי היתה למדידת שדה מגנטי מרשת החשמל. גרשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידת שדה מגנטי
ד"ר זמיר שליט"א27/02/2009אנחנו לא יכולים לנחש למה אתה מתכוון.
המשרד להגנת הסביבה התיר בזמנו סף חשיפה לציבור של 1,000 מיליגאוס,
כאשר אני טענתי על 2 מיליגאוס. אחר כך הם ירדו ל- 10, ועכשיו ל- 2 מיליגאוס.
אני דורש כיום לא יותר מ- 1 בהסתמך על מחקרים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חברים
ד"ר זמיר שליט"א26/02/2009אם אתה כבר מתעניין, אז אנחנו לא חייבים לחברות הסלולריות שום דבר. לכן אנחנו נאמנים לאמת בלבד.
המשרד להגנת הסביבה מקבל מימון מהחברות הסלולריות למדידות קרינה על ידי מודדים עם היתר של המשרד.
אני עצמי פטור מההיתר של המשרד להגנת הסביבה, בהיותי מדען, ואני מודד במסגרת אוניברסיטאית, במקומות בהן חברי ואני מבצעים מחקר.
ברשותי מכשיר מדידה בתקן כיול ISO 17025 שכזה יש רק עוד אחד בישראל במשרד הנ"ל.
אנחנו משיבים בהתאם למימלאים ממחקרים עדכניים.
על מה שיענו לך מהמשרד להגנת הסביבה, אנחנו לא אחראיים.
כל טוב,
זמיר שליט"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)