בקשר לחוטי חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בקשר לחוטי חשמל
    מאיה
    27/02/2009

למומחים שלום, אני מתכוונת לקנות בית פרטי ויש לי התלבטות בקשר לשני בתים. האחד הוא משנת 1960 לכן חוטי החשמל מחוץ לבית חשופים (כנראה בשנים אלה עדיין לא העבירו אותם מתחת לאדמה) אז מאחורי הבית היכן שהמונה חשמל עוברים חוטי חשמל מהבית ומובילים לעמוד החשמל הקרוב (חוטי החשמל עוברים מעל הגינה של הבית) הבית השני קצת יותר חדש ולכן חוטי החשמל מוחבאים מתחת לאדמה אבל ליד הכניסה של הבית (בערך כ3-4 מטר מהדלת מונחת תיבת חשמל. בערך כל 7 בתים ישנה תיבה כזאת ואחת מהן מונחת קרוב לדלת כניסה של הבית הזה. אני בדילמה נוראית מה לבחור ומה יותר בטוח מבחינת קרינה אלקטרומגנטית... אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לחוטי חשמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוטי חשמל בבית לקנייה

ד``ר דני וולף
    27/02/2009

זה שחוטי החשמל עוברים באוויר, או מתחת לאדמה לא עושה הבדל גדול, כי לא מדובר בקו מתח גבוהה, אלא בחשמל שעובר לבית שלך. בכל מקרה רוב הקרינה לחדרי השינה לא תגיע דווקא משני חוטי החשמל האלו, אני מניח (אין פרטים מפורטים).
    כל בית יכול להיות חשוף לשדה מגנטי ממקור זה או אחר, וקשה אפילו לנחש מהיכן, ולכן הכי בטוח, אם את מודעת לכך, לערוך מדידות מוסמכות של השדות המגנטיים \ חשמליים בכל בית שעומדים לקנות, וגם קרינת רדיו, זה לא פחות חשוב מבדיקת שאר פרטי הבית על ידי מומחים למבנה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינת רדיו

מאיה
    27/02/2009

תודה על ההתייחסות. כאשר אתה אומר קרינת רדיו הכוונה לקרינה סלולרית? מאנטנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינת רדיו

ד"ר זמיר שליט"א
    27/02/2009

כאן הכוונה לקרינה סלולרית, כי במקרה זה אנחנו עוסקים בקרינה סלולרית, אולם קרינה זו נכללת בתדרי קרינת רדיו, בתדרים הגבוהים שלו. קרינות רדיו כוללות גם קרינות רדיו מסחרי FM והקול של הטלוויזיה, שהן בתדרים נמוכים יותר.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו