ראוטר סלולרי סמארט בוקס

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ראוטר סלולרי סמארט בוקס
    גל
    01/03/2009

רציתי לדעת האם ראוטר סלולרי סמארט בוקס של אורנג' שפולט 19 DVM לפי מה שהיצרן מדווח, מסוכן לבריאות? האם ישנו מקום ספציפי שעדיף לשים אותו ואיפה לא כדאי. בתודה מראש, גל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראוטר סלולרי סמארט בוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראוטר סלולרי

ד"ר זמיר שליט"א
    01/03/2009

לא ברור לי מה זה 19 DVM.
    עקרונית, הראוטרים של היום, אינם מסוכנים ממרחק של 1 מטר.
    ליתר ביטחון כדאי לשים אותו יותר רחוק, ובמקום שלא יהיה קו ראייה לגוף האדם.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד קצת בנושא הפחתת קרינה

גל
    02/03/2009

תודה רבה!!!! עזרת לי והרגעת אותי מאוד! יש לי נייד סוני אריקסון רציתי לשאול האם זה נכון ששימוש באוזניות של סוני-אריקסון מפחית את הקרינה לראש? מה מפחית יותר השימוש בבלוטות' או האוזניות? האם המדבקות להפחתת קרינה (שמפורסמות בחוברות של כרטיסי האשראי )באמת שוות משהו? אציין שהפורום הזה עושה שליחות אמיתית וכל הכבוד ליועצים על הזמן ועל הנכונות ועל היוזמה המבורכת. בתודה רבה מראש, גל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד קצת

ד"ר זמיר שליט"א
    02/03/2009

אוזניות מקטינות את הקרינה בערך פי 20, אבל אתה צריך להרחיק את הטלפון מהגוף, ולא לשים אותו בחגורה (דהיינו, להפסיק להיות COOL ).
    אוזניות בלו-טות משדרות כל הזמן בערך 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, בעוד אוזיות אחרות משדרות רק בעת שיחה, והעוצמה המגיעה בהן היא יחסית לעוצמה בה משדר הטלפון.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו