מודד מים של מיתב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מודד מים של מיתב
    תמי
    05/03/2009

שלום, אני עומדת לעבור לגור בפתח תקוה, ראיתי שליד הבנין שלי יש על הגוף תאורה ברחוב מכשיר ביררתי מהו וזה מודד מים של חברת המים מיתב, הוא מחובר לקולט סולארי או משהו כזה, דיברתי עם החברה היא אמרה שהקרינה זניחה, וזה עבר את כל התקנים של משרד הבריאות. רציתי לדעת האם אתה מכיר את המכשיר והאם הוא באמת בסדר, ומה המרחק הרצוי ממנו? ואם הוא מסוכן מה עלי לעשות כדי שיורידו אותו משם? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודד מים של מיתב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודד מים של מיתב

ד"ר זמיר שליט"א
    05/03/2009

אני לא מכיר את המודד הזה, אולם אני מכיר את השיטה, של שידור קצר של הנתונים מדי כמה דקות.
    אני מקווה שזה המקרה. זה שהוא מחובר לקולט סולרי, פשוט נותן לו את הזרם הדרוש לפעול.
    לגבי הקרינה, זו תחנת שידור סלולרית, שאת שידוריה קולטת אנטנה של החברה, ומעבירה את הנתונים למחשב מרכזי בעיר. השידור אמור להיות כמו טלפון סלולרי רגיל.
    לא נראה לי מסוכן יותר מטלפון סלולרי רגיל, ואין לחשוש מזה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תמי
    05/03/2009

אני צילמתי את המכשיר אם זה יעזור לך למרות שזה בסלולרי והאיכות גרועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודד מים

זמיר שליט"א
    05/03/2009

אנא שלחי לי את הצילום לדוא"ל שלי: [email protected] תודה זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו