לגבי חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לגבי חשמל
    ברק
    07/03/2009

במידה ובמרחק של מטר מהראש שלי (בזמן שינה) יש מפצל חשמל שמחובר אליו המנוע של המיטה (מנוע חשמלי שרק ע"י לחיצה מכוון את המיטה...), יש בדבר סיכון? הקרינה הנפלטת מאותם מפצלי חשמל מתרחשת במידה והמכשירים שמחוברים אל אותם מפצלים פועלים, נכון? או שגם אם אני מחבר מכשירים שאינם פועלים, לדוגמה מטען לסלולאר ושהפלאפון לא מחובר אליו - עדיין נפלטלת קרינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי חשמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי חשמל

רם דישון
    07/03/2009

כל המכשירים שמנית, למרות שאינם "פועלים", קורנים מעט מאד. הסיבה היא שהם כוללים מעגלים חשמליים שונים שנמצאים במצב המתנה גם כשאינם פועלים.
    כשהם פועלים כמובן שהשדה המגנטי קצת יותר חזק, כי בסופו של דבר אלו מכשירים קטנים מאד.
    מאחר ומדובר על מטר, אין כל בעיה.
    את המטען לפלאפון אני ממליץ לנתק בזמן שאינו טוען את הנייד, כדי לא לצבור "שעות עבודה" שלא לצורך. כך תאריך את חייו. אני ממליץ גם לא לטעון את הנייד ליד המיטה. זה יותר בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו