אנטנות סלולאריות - שכונת רמת החייל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנות סלולאריות - שכונת רמת החייל
    קרן
    07/03/2009

אנו בודקים מעבר לשכונת רמת החייל, אך לאור ריבוי אנטנות סלולריות מאזור התעשייה נראה כי יכולה להיות בעיה. האם אכן כך ? כיצד ניתן למדוד את רמת הקרינה המגיעה מאזור זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכונת רמת החייל

רם דישון
    07/03/2009

הנתונים שציינת אינם מאפשרים מתן תשובה מפורטת לשאלתך.
    מאידך, אם המרחק לאנטנה הקרובה ביותר עולה על 200 מטר- אין שום בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי - קרינה ברמת החייל

קרן
    07/03/2009

ראשית תודה. בעניין אזור התעשייה ברמת החייל, הייתי שמחה לקבל מידע נוסף. כיוון שמדובר במספר רב של אנטנות ברדיוס של 500 מ"ר, חלקן 500 מ"ר וחלקן 200 מ"ר (כ-6 אנטנות ברדיוס זה ואני מאמינה שיתרבו....) האם יש חשיבות כלשהי למספר האנטנות או המרחק הוא הנתון היחיד שיש להתייחס אליו, לא משנה מה מספר האנטנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי נא

רם דישון
    07/03/2009

אם רוצים לחשב במדויק את עוצמת הקרינה, צריכים להביא בחשבון הרבה מאד נתונים שלא המצאת לי. בנוסף, זכרי כי עוצמת הקרינה יורדת ביחס ישר לריבוע המרחק.
    בהכירי את הערכים האופיינים לתקשורת סלולרית, אני יכול לומר שבמרחק של 500 מטר עוצמת הקרינה אפסית, ובמרחק של 200 מטר היא נמוכה מאד ולא מסוכנת. אם יש מספר אנטנות, יש לסכם את עוצמות הקרינה מכל האנטנות. אבל מאחר והתרומה של כל אנטנה נמוכה מאד, גם הסיכום אינו גבוה.
    אני מציע את התהליך הבא:
    הכנסי לאתר של המשרד להגנת הסביבה. חפשי את המדור הנוגע לקרינה בלתי מיננת. יש שם טבלת אקסל גדולה עם כל האתרים במדינה. אתרי את האנטנות הקרובות למקום המתוכנן, ובקשי את הדוחות של האתרים מהמשרד. שלחי לי במייל, יחד עם הכתובת הפוטנציאלית של המקום אליו אתם מתכווננים לעבור. עם כל הנתונים הללו אוכל לבדוק יותר במדויק מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו