רגישות לקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רגישות לקרינה
    ערן
    08/03/2009

שלום מאחורי הבניין שלי ישנם כבלי מתח עליון וגם אנטנות סלולאריות (כביש ראשי מאוד) . בבדיקות קרינה מקצועיות שביצענו לפני רכישת הדירה, התוצאות היו שואפות ל-0 גם בקרינת חשמל וגם בקרינה סלולארית. אולם, כשאני מתקרב לאיזור מגורי וגם כשאני נמצא בביתי יש לי תחושת מועקה בראש ,כזו הדומה לדיבור בסלולארי. יחד עם זאת אני חוזר ומציין שהקרינה שנתגלתה היא שואפת ל-0 (0.011 ) בסלולארי ובחשמל אפילו פחות. האם יש משהו אחר שעלי לשים לב אליו שגורם לי את התחושה הברורה הזו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לקרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לקרינה קיימת אבל נדירה מאוד

ד``ר דני וולף
    08/03/2009

רגישות לקרינה קיימת אבל נדירה מאוד מאוד. הייתי אומר, שאם אתה חש תחושות אילו רק בבית, ולא חש זאת במקום העבודה, ששם הקרינה בוודאי גבוהה יותר, ולא חש את אותן התחושות כשאתה מדבר בסלולר אז כנראה לא מדובר ברגישות לקרינה אלקטרומגנטית.
    הרגישות לקרינה אלקטרומגנטית קיימת, אולם היא נדירה מאוד מאוד, ואולי על כל כמה מאות שמתלוננים על כך 90 אחוז זה פסיכוסומטי, פסיכולוגי, ופחות מעשרה אחוז באמת רגישות לקרינה אלקטרומגנטית. אי אפשר לבדוק רגישות כזו בשיטות מעבדתיות, אולם יש שיטה אחת נהדרת לבדוק את התופעה הזאת: ניסיון ותהייה. הנבדק עומד עם עיניים סגורות, ומפגיעלים לידו מכשירי חשמל שונים, מדליקים ומכבים מסך מחשב, מדליקים ומכבים אור, או טרנספורמטור, או פלאפון, או מכשירים חשמליים אחרים והנבדק צריך לזהות את הזרם.
    זו הדרך הטובה והפשוטה לבדוק רגישות לקרינה אלקטרומגנטית.
    על פניו,, נראה לי שעליך לחפש את תחושותיך, שהן בהחלט אמינות ואמיתיות במקורות אחרים, או פסיכוסומטיים, שגם הם קיימים ומחכים כל מחלה בדייקנות רבה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אך פיספסת את הנקודה,

ערן
    09/03/2009

קודם כל תודה על התשובה. מה שאני שואל, האם יכול להיות עוד גורם חוץ מקרינה סלולארית או קרינת חשמל שגורם לתחושת כאב ראש וחוסר ריכוז - זה בדוק - ברגע שאני מתקרב לאיזור הרחובות של מקום מגורי. נ.ב - טלפון סלולארי אכן גורם לי לתחושת כאב ראש, חוסר ריכוז,פגיעה בזיכרון לטווח קצר ואף למצב רוח ירוד יום שלם לאחר שימוש בו (שיחה עם קירוב לאוזן למשל \ או ישיבה מקדימה לאורך זמן ברכב בו מחובר סלולארי לדיבורית). זה בדוק, הכאב הוא מוחשי ועשיתי את בדיקת העיניים המכוסות בעבר עקב בקשה של חבר. אינני מדמיין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן, כנראה שאתה רגיש לקרינה

עמיר
    21/09/2011

גם אני רגיש לקרינה.
    אתה מוזמן ליצור קשר במייל [email protected]
    אני ממליץ לך לצמצם חשיפה ככל הניתן, להשיג מדי קרינה ולנטר את סביבתך, לי זה מאוד עזר.

עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד ייתכן שיש עוד גורמים.

ד``ר דני וולף
    09/03/2009

אני מניח שההרגשה שלך איננה בשל גורמים חיצוניים אלא בגלל מתח העבודה שלך, אולם תמיד יכולים להיות תנאי סביבה שירגמו לכך, בייחוד לאילו שרגישים, גורמים כמו גזים נדיפים, ריחות, פריחות של עצים שאתה רגיש להם, ערפיח באזור מגוריך, גזים מתעשיות שונות וכיו"ב
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו