שדה מגנטי ברחוב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שדה מגנטי ברחוב
    מאיה
    11/03/2009

שלום למומחים. מלפני יומיים שאלתי על בית שאני מעוניינת לקנות ובו שדה מגנטי של 0.5 מיליגאוס כאשר מחשירי החשמל מכובים. היום במקרה מדדתי מחוץ לבית בצד אחד היה כ0.2 מיליגאוס אך בצד השני של הבית היכן שנמצאים חדרי השינה לא הצלחתי להגיע כיוון שיש גינה מאחור ועדיין אין לי את המפתח לבית. מדדתי מאחורי הגינה והיה בערך 0.6 מיליגאוס וכמה שהתרחקתי מהבית הקרינה עלתה במהירות ואפילו היו שם בתים שהיו ממוקמים על שדה מגנטי גבוה. יכול להיות שעברו שם חוטי חשמל מתחת לאדמה. אני ממש לא בקיעה בעניין ומדאיג אותי שאולי השכונה הזאת אינה בנויה טוב מבחינת חוטי חשמל. הבתים בשכונה נבנו בשנת 1979 והחוטי חשמל מוחבאים מתחת לאדמה כך שאי אפשר לבדוק. האם בכל מקום זה ככה שיש שדה מגנטי גבוה במדרכות ליד הבתים ועל הכבישים הצמודים לבתים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שדה מגנטי ברחוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סילחה שוב

מאיה
    11/03/2009

אני מצטערת על ההטרדה פשוט ראיתי שהשאלה שלי דולגה ואני קצת בלחץ כיוון שהחוזה אמור להיחתם מחר בבוקר ואין לי מושג אם זה נורמלי מה שהולך שם ברחוב. אם בדרך כלל על מדרכה ליד הבית (לא בהכרח ליד כל מדרכה אלא כל מספר רחובות אפילו) יש שדה מגנטי מאוד גבוה. או שזו בעיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על פי התיאור שלך לא נראה לי שיש

רם דישון
    12/03/2009

בעיה כלשהיא. מאחר וסביב הבית הערכים בטוחים לחלוטין, לא הייתי מהסס.
    ובקשר לשדה המגנטי בחוץ- מאחר ואינך מתגוררת בחוץ, אלא עוברת ברחוב מדי פעם למשך זמן קצר, את יכולה להיות רגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 02. מיקרוואט בבית בחדר לתינוק

מאיה
    12/03/2009

תודה רבה על התשובה הקודמת. כבר לא מהססת בעניין. יש לי trifield meter שאני משתמשת בו למדידה. הוא לא כ"כ מדוייק במדידת קרינת רדיו(סלולרית) אבל עדיין מראה אם ישנה קרינה או לא. היום מדדתי בבית שאני מתכננת לקנות (מחר בבוקר כנראה החוזה יחתם) את קרינת הרדיו. ולהפתעתי החץ התחיל לרעוד בסביבות 02. mw לסנטימטר בריבוע. בבית שאני גרה בו עכשיו ואני מדליקה את trifield החץ לא זז. הוא נשאר יציב מתחת ל01. מיקרוואט. אך בבית החדש נעמדתי קרוב לקיר ופתאום לאחר כמה שניות הוא התחיל לרקד בין 01. ל-02. מיקרוואט לס"מ מרובע. בכל הבתים שמדדתי זה לא קרה לי. האם זה בטוח לשים תינוק בחדר זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הכוונה היא

רם דישון
    12/03/2009

.02 מיקרווט לסמ"ר (עשרים אלפיות מיקרווט לסמ"ר)- אין שום בעיה. זו עוצמה נמוכה מאד, גם לתינוק. ייתכן שהסיבה לקריאה הגבוהה יותר (שכמו שאמרתי, היא נמוכה ובטוחה) היא מישהו שמדבר בסלולרי ברחוב או מישהו מהשכנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכב, קשה לנבא

ד``ר דני וולף
    12/03/2009

ברכב קשה מאוד לנבא את עוצמת הקרינה, שכן יש המון החזרים ועוצמת הקרינה משתנה מרגע לרגע. אין גם טעם לדבר עם דיבורית בלוטוס מהרכב, שכן ככה אתה מקבל את הקרינה הקבועה (החלשה אומנם) של הבלוטוס ואת הקרינה האחרת של הפלאפון. אם אתה לא מרבה לדבר, אין בעיה ובכל מקרה לדבר רק עם דיבורית למען ביטחון הנהיגה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שדה מגנטי ברחוב

ד"ר זמיר שליט"א
    12/03/2009

המצב שם שפיר.
    השדות המגנטיים בבית לעיתים מורכבים מכמה מקורות, קווים בחוץ, בפנים, באדמה, בקירות, בתקרה וברצפה.
    עד שלא מודדים באופו מדוייק ע תרשים לא יודעים.
    המצב שתיארת לא צריך להדליק מנורה אדומה, אלא ירוקה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו