מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינת רדיומאיה13/03/2009
קראתי בפורום שכדאי למדוד קרינת רדיו. איך אוכל לדעת אם יש אנטנה של רדיו ליד הבית שלי? מהחלון שלי אני רואה אנטנה מאוד גבוהה(האנטנה רחוקה ממני אבל ניתן לראות אותה טוב) הניצבת על עמוד ברזל עם 4 רגליים כמו עמוד חשמל של מתח גבוה רק דק יותר והרבה יותר גבוה. כאשר בקודקוד העמוד ישנו מוט ארוך לבן. זה לא נראה כמו אנטנה סלולרית בגלל הגובה שלו ובגלל העמוד האחד שנמצא בקודקוד. האם זו אנטנה של רדיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת רדיו
ד"ר זמיר שליט"א14/03/2009קרינת רדיו כוללת גם קרינה סלולרית, מיקרוגלים לסוגיהם, כולל מכ"ם.
אמנם קרינות רדיו מסחרי FM, ו-AM, הכוללות תקישורת מכל הסוגים, אינן מבוטלות, אולם נזקן קטן מנזק הסלולרים כי משודרות באופן רציף. קרינת הסלולרים מסוכנת יותר כי משודרת בפרצים (פולסים), שהם מסוכנים יותר לגוף החי, ובנוסף, בגלל הפולסים נוצרים תדרים מאד נמוכים, הקרובים לגלי המוח ומשבשים אותם, וכך גורמים בגוף לנזקים בעיקר במערכת העצבים, בהפרשת הורמונים, בקרישת דם, ועוד. יש אנטנות תיקשורת שונות הממוקמות על גגות, או עמודי חשמל וכיובק, אולם כאמור נזקן קטן בהרבה מנזק הקרינות הסלולריות מאנטנות ומהטלפונים עצמם.
דווקא האנטנה שאת מתארת, שהיא רחוקה, כנראה לא מסכנת אותך, תתעלמי ממנה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה סלולרית
מאיה14/03/2009אני מאוד מודה לך על ההסבר. אם העלית את הנושא של רנטנה סלולרית אז יש לי עוד שאלה אם אפשר. לאחרונה קנינו בית(החוזה עדיין לא סופי- לכן אני שואלת) פעמיים מדדתי במשך 3 שניות קרינת רדיו(סלולרית) ליד החלון ובבית ולא הראה לי תוצאות (מדדתי במד אנלוגי כך שזה מראה רק עוצמות מ.02) החץ לא זזה. בפעם האחרונה שבאתי לבית מדדתי (הפעם עמדתי עם המכשיר קצת יותר) ופתאום החץ התחיל לזוז במין רעידות כאלה בעיקר ליד החלון. האם זה יתכן שבאה אלינו פתאום קרינה מאמטנה כאשר עד עכשיו זה לא הראה לי כלום? או שיש הסבר אחר לרעידות של החץ פתאום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההסבר ההגיוני הוא
רם דישון14/03/2009שמישהו מחוץ לבית הוציא שיחה מנייד. האנטנות משדרות כל הזמן, כך שזה לא יכול לבוא מאנטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשר יש עומס על האנטנה
מאיה15/03/2009תודה רם על ההסבר. אכן זה מרגיע. אך פעם קראתי שכאשר יש עומס על האנטנה (הרבה אנשים מוציאים שיחה באותו הזמן) אז האנטנה משדרת יותר חזק. האם זאת אפשרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן, אבל...
רם דישון15/03/2009האנטנה משדרת כל הזמן. כאשר יש עומס, הספק בשידור עולה, אבל לא בבת אחת אלא בהדרגה. כל שיחה תורמת קצת, ולא כל השיחות מתחילות באותו רגע. לפי התיאור שלך הבנתי שהמחוג התחיל לנוע באופן פתאומי, לכן נראה לי יותר הגיוני שמישהו מחוץ לבית פשוט הוציא שיחה. נסי למדוד שוב באותו מקום, במשך מספר דקות רצוף. לפי ההתנהגות נוכל לדעת אם מדןבר באנטנה או נייד מזדמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות רם.
מאיה16/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)