קרינת רקע

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינת רקע
    מאיה
    16/03/2009

האם קרינת רקע בבית 0.6 מיליגאוס נורמלית לתינוק? בסלון ובחדר אוכל קרינת הרקע 2 מיליגאוס באופן תמידי לא ברור למה אבל כיוון שאנו חיים בשכירות אנחנו עוברים מפה עוד מספר חודשים אז אני לא טורחת להלחם איתם להביא חשמלאי. אך בחדר השינה 0.6 מיליגאוס האם זה בטוח לגמרי לתינוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינת רקע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 0.6 מיליגאוס סביר

ד``ר דני וולף
    16/03/2009

אין בטוח, אולם 0.6 מיליגאוס אפשר לחיות.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 0.6 מיליגאוס

מאיה
    16/03/2009

אני מצטערת לא הבנתי כ"כ. מה זאת אומרת שאין בטוח? היה בית שרצינו לעבור אליו, לקנות אותו היה לו 0.1 מיליגאוס אבל בסוף קנינו בית שהעיצוב יותר מצא חן בעינינו אבל יש בו 0.6 מיליגאוס. האם זו הייתה טעות לבחור כך? האם יש הבדל בין 0.1 מיליגאוס ל0.6 מיליגאוס מבחינת בריאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה התפספסה

מאיה
    18/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 0.6 מיליגאוס אפשר לחיות עם זה

ד``ר דני וולף
    18/03/2009

את שואלת אם 0.6 מיליגאוס זה בטוח לגמרי לתינוק. התשובה היא שאין בטוח, אולם אם זה היה התינוק שלי הייתי חי עם זה בשקט.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו