אוורור ממ"ד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אוורור ממ"ד
    נועה
    18/03/2009

שלום, חדר הממ"ד הנו חדר העבודה של בן זוגי. הדלת בו פתוחה כל היום. יש בינינו ויכוח מר האם יש צורך לפתוח את החלון כל בוקר ולאוורר את החדר, או שמספיק שהדלת פתוחה. בנוסף, אשמח אם תוכלו להפנות אותי לבעל מקצוע שיכול למדוד ולטפל בקרינה מייננת ברחבי הבית ובראדון בממ"ד. תודה, נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוורור ממ"ד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלת ממד לא מספיקה

ד``ר דני וולף
    18/03/2009

רמת הראדון בממ"דים בדרך כלל גבוהה מאוד, ולכן חשוב מאוד לאוורר אותם היטב, ולשאוב אבק מידי יום. לא ברור לי מדוע צריך לריב על איוורור הממ"ד, המשמש חדר עבודה, מצידי, כל הלילה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

נועה
    18/03/2009

לא היה לי ספק שאני צודקת. הויכוח הוא כיוון שפתיחת החלון גורמת לכניסת רעש רב מהרחוב. אני דורשת לפחות לאוורר במשך היום כשאנחנו לא בבית, ולפי מה שאני מבינה ממך זה אכן חשוב. לגבי שאלתי השניה: היכן אני יכולה למצוא מומחה שבודק קרינה ברחבי הבית וגם בממ"ד. תודה שוב, נועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואנחנו מרחובות

נועה
    18/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו