ארון חשמל בגן ילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ארון חשמל בגן ילדים
    ליבנת
    19/03/2009

שלום, בגן הילדים שלהבן שלי נמצא ארון חשמל ביתי (בתוך מבנה הגן עצמו - ארון החשמל עשוי ממתכת.. באופן כללי, ידוע לי שצריך לשמור מרחק בטחון של 60 סמ..אלא שבגן שמו שם שולחן משחק..כשהתלוננתי בדקו טלפונית מול בודק תמ"ת (כך אמרו לי) שאמר להם שאין בעיה להצמיד לארון המדובר פינת משחק, אין בעיה שהילדים יתקרבו לארון הסגור. האמנם יכול להיות שאין בעיה? אודה דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארון חשמל בגן ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבים למדוד, עדיף לא להיצמד

ד``ר דני וולף
    19/03/2009

חייבים למדוד במדויק ובאופן אמין את הקרינה בכל הסביבה. מדובר בגן, וכידוע הילדים רגישים מאוד לקרינה חשמלית, וזה כבר הוכח. אני לא הייתי מצמיד לארון החשמל שום דבר, והייתי שומר מרחק ביטחון מהארון, אולם עדיף תמיד למדוד עוצמת שדה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלך המשך

ליבנת
    20/03/2009

ראתי מאמר (שבו כתוב שדר וולף וכן שליטא השתתפו בו) שאם לוח חשמל בדובה 2 מטר אזי זה מספק..יש לציין שלוח החשמל בגן הילדים הוא בדובה של כ-2 מ' מהרצפה..כמו כן לוח החשמל סגור בארון מתכת (האם זה יוצר סיכוך שמקטין הקרינה?) בהתאם לנתונים אלו האם אין סכנה האם מציבים במרחק של כ-60 סמ אופקי מארון החשמל פינת משחק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הלוח בגובה 2 מטרים

רם דישון
    21/03/2009

הרי שהמרחק מהילדים הוא לפחות מטר אחד. בנוסף, ארון המתכת מנחית מאד את השדה המגנטי. במצב זה השדה המגנטי ליד הילדים נמוך, ולאור זאת אינני רואה כל סיכון בגן הילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבנת, אשמח לסייע - רועי

מואיז
    23/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו