פלאפון במצב טיסה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• פלאפון במצב טיסה
    ליאת
    20/03/2009

שלום, האם פלאפון במצב טיסה פולט קרינה? האם אפשר להשתמש בפלאפון במצב טיסה כשעון מעורר כשהוא נמצא קרוב מאוד ליד האדם הישן? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלאפון במצב טיסה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם פולט גם אסור!!!!

ד``ר דני וולף
    20/03/2009

פלאפון פתוח במצב טיסה גם פולט קרינה מרובה, גם אסור בתכלית, כי עלול להפריע בטיסה.
    האם לא שמעת על ההוראה לכבות פלאפונים בזמן טיסה?!?!?!
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע, קיימת סתירה..

משה
    20/03/2009

אם כך, מדוע מצב זה נקרא "מצב טיסה"?! בטיסה שחזרתי לאחרונה מהונג קונג שאלתי אם אני יכול להשתמש במכשיר כאשר הוא "במצב טיסה" כMP3 ואכן אושר לי ע"י הצוות השימוש. ד"ר אני מבולבל לחלוטין! מה התשובה?! מותר/אסור?! פולט קרינה או לא?! (אציין כי במצב טיסה איני יכול להוציא/לקבל שיחות והודעות - SMS) תודה רבה ושבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שיש כאן אי הבנה.

רם דישון
    21/03/2009

בדקתי בספר של המכשיר שלי. "מצב טיסה" מבטל את כל הפונקציות הקשורות בהוצאת וקבלת שיחות, לכן הטלפון לא משדר דבר, ולכן בטוח. הכוונה היא לאפשר שמיעת מוסיקה, למשל, ופעולות אחרות שאינן תקשורת בתדר רדיו.
    בכל מקרה, אני ממליץ לבדוק בספר המכשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו