מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פלאפון במצב טיסהליאת20/03/2009
שלום, האם פלאפון במצב טיסה פולט קרינה? האם אפשר להשתמש בפלאפון במצב טיסה כשעון מעורר כשהוא נמצא קרוב מאוד ליד האדם הישן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם פולט גם אסור!!!!
ד``ר דני וולף20/03/2009פלאפון פתוח במצב טיסה גם פולט קרינה מרובה, גם אסור בתכלית, כי עלול להפריע בטיסה.
האם לא שמעת על ההוראה לכבות פלאפונים בזמן טיסה?!?!?!
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע, קיימת סתירה..
משה20/03/2009אם כך, מדוע מצב זה נקרא "מצב טיסה"?! בטיסה שחזרתי לאחרונה מהונג קונג שאלתי אם אני יכול להשתמש במכשיר כאשר הוא "במצב טיסה" כMP3 ואכן אושר לי ע"י הצוות השימוש. ד"ר אני מבולבל לחלוטין! מה התשובה?! מותר/אסור?! פולט קרינה או לא?! (אציין כי במצב טיסה איני יכול להוציא/לקבל שיחות והודעות - SMS) תודה רבה ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה לי שיש כאן אי הבנה.
רם דישון21/03/2009בדקתי בספר של המכשיר שלי. "מצב טיסה" מבטל את כל הפונקציות הקשורות בהוצאת וקבלת שיחות, לכן הטלפון לא משדר דבר, ולכן בטוח. הכוונה היא לאפשר שמיעת מוסיקה, למשל, ופעולות אחרות שאינן תקשורת בתדר רדיו.
בכל מקרה, אני ממליץ לבדוק בספר המכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)