מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרנה אלקטרומגנטית משתנהאמא20/03/2009
שלום, בביתינו המפלס השני שהינו כחצי קומה, מיועד לשלושה חדרי ילדים הפונים לחזית. לאחר שמדדנו את עצמת הקרינה בשעות משתנות, גילינו שהקרינה בחדרי הילדים הינה בממוצע 0.7 מיליגאוס, כך שבמשך הבוקר היא בסביבות 0.4, ובסביבות השעה 18:00 בערב עד 22:00 היא מגיעה אפילו ל-1 מיליגאוס, ומתחילה לרדת. במפלס הגבוה יותר, ושפונה לגינה אצלינו מצוי חדר ההורים ושם העצמה היא כמעט אפסית. שאלותיי הינן- 1. את מי אפשר להזמין על מנת להבין ממה נובע השינוי ברמת הקרינה במפלס הביניים של הילדים, והאם זה ניתן לטיפול? 2. האם יש משמעות לשינה ב- 0.2 מיליגאוס או 0.7? 3. אני מודעת להבדלים בגישות ובדעות, ושהשפעת הקרינה על האדם היא אולי גם עניין אינדיבידואלי, אך משום שאני חרדה מאוד בעניין, ולפני שאני משנה סידורי שינה בבית, רציתי לדעת האם שינת לילה של 8 שעות ברמה של 0.7 או 1 מיליגאוס לילדים בני 3 ו-5 עלולה להיות מסוכנת..? אני מודה מאוד על תשומת הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השדה המגנטי הוא תוצאה
רם דישון21/03/2009של זרם חשמלי. בבית מגורים ישנם שינויים בזרם החשמלי כתוצאה מחיבור וניתוק של מכשירים שונים בתוך הבית. מכאן השינויים שמדדת בשדה המגנטי. בחדר ההורים מדדת עוצמה נמוכה כי כנראה לא הפעלת בחדר ששום מכשיר חשמלי רציני.
אינני רואה כל סיכון בשינה בשדה של 1 מיליגאוס. אני מניח שאם תמדדי לאחר שהילדים הלכו לישון (וכיבו את כל המכשירים), תגלי שדה עוד יותר חלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)