בבקשה דחוף... אנטנה למודם סלקום

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף... אנטנה למודם סלקום
    היי מישהו אחד
    22/03/2009

מודם MX טליט רוצים לתת לי אנטנה בשם "ספוטניק" להגברת הקליטה... האם עדיף בלי אנטנה ... או עם ?<?<. כלומר,.... האם עדיף שלמודם יש קליטה חזקה עם אנטנה ... או קליטה חלשה בלי ... תודה על המענה ~!! !!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לשאול !!! אני ענו גם לשאלה זו

היי מישהו אחד
    22/03/2009

יש מצב שמודם עושה לי כאב ראש ? כזה מין לחץ חזק למעלה .. כמו מיגרנה.. יש מצב של הקרינה של המודם ?..??.? ( מדובר במודם מדגם אחר.... שכשאני משתמש בו יש לי כאב ראש.. יכול להיות שאני "רגיש למודם" ???? תודה תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודמים מקרינים חלש מאד ממטר זניח

ד``ר דני וולף
    23/03/2009

קרינת המודמים גם עם מגבר חלשה מאוד, ממרחק של מטר בוודאי שאין מה לחשוש, אני מניח שאם רוצים לשים לך מגבר, הרי המרחק מהמודם גדול מאוד, או מכוסה עם קירות.
    רגישות לקרינה אלקטרומגנטית קיימת אולם היא נדירה מאוד מאוד, והרבה יותר שכיח תחושה פסיכוסומטית המחקה בדיוק נמרץ את הרגישות האמיתית. רגישות היא גם בדרך כלל לכל סוגי הקרינה האלקטרומגנטית, אם כי ברפואה כמו באהבה אין דבר שאין ואין בטוח. האפשרות היחידה לבדוק רגישות לקרינה אלקטרומגנטית היא על-ידי ניסוי להיחשף לקרינה בלי שהנחשף יידע מתי הוא נחשף ומתי לא.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו