מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה סלולרית במקום העבודהחושש מקרינה24/03/2009
שלום רב, משרדי ממוקם בקומה העליונה ביותר של הבניין. על גג הבניין השכן ניצבת אנטנה סלולרית. היות ואני ממוקם בקומה העליונה, האנטנה ממש סמוכנה אלי - מרחק של כ-5- 7 מטרים (!!) לערך מחלון משרדי (אני רואה אותה ממש מעבר לחלון, בקו ישר ממקום מושבי) הבעייה ידועה, וההנהלה בסיוע גורם מקצועי הוסיפה רשת הגנה מבעד לחלון כמו כן נתבקשתי לא לפתוח את החלון כלל !! מיותר לציין שזה ממש לא מרגיע אותי, האם אכן עלי לחשוש ?? מה מידת הקרינה המותרת ? האם קרינה נמוכה שכביכול מותרת, עלולה לגרום נזק בטווח הארוך ? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות: המרחק הינו 15-17 מטר
חושש מקרינה24/03/2009תיקון טעות: המרחק מהאנטנה הוא כ 15-17 מטר ולא כפי שנכתב (5-7 מ')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפתרון הוא כרגיל- מדידה.
רם דישון24/03/2009דאג שהגורם המקצועי , בסיוע ההנהלה , ימדוד את עוצמת הקרינה בחדר שלך, סמוך לרשת. הפרמטר הנמדד הוא צפיפות ההספק. אם התוצאה היא מעל 1 מיקרווט לסמ"ר, סרב לשבת בחדר זה.
ערך יותר גבוה עלול להיות מסוכן בטווח הרחוק. ברגע שתהיה לך תוצאה- חזור אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי עוד שיעורי בית
חושש מקרינה24/03/2009ביצעתי עוד קצת שיעורי בית (מסתבר שהמרחק אכן 7 מטר כפי שציינתי בהודעה הראשונה)... להלן פירוט המדידה שבוצעה במשרד לפני הוספת הרשת (נמדד בסוף שנת 2006): מרחק אופקי: 7 מטר הפרש גבהים: 0 מטר תוצאות מדידה בחלון פתוח - mW/cm^2 0.0350 תוצאות מדידה בתוך החדר לצד החלון 0.0028 תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שים לב
רם דישון24/03/20091. כנראה שהאונה הראשית לא מכוונת לכיוון שלך.
2. הערכים שמדדת הם 2.8-3.5 מיקרווט לסמ"ר. הם נמוכים מהספים של המשרד להגנת הסביבה, אך קצת גבוהים ממה שהייתי אני רוצה לראות, לכן טוב עשתה ההנהלה שמיגנה את החלון ברשת מתכתית.
3. מה שנותר כעת לעשות הוא למדוד את צפיפות ההספק כשהחלון סגור, כי זה הערך אליו אתה חשוף. דאג שמישהו ימדוד, ודווח לי.
מעבר לכך אין מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"אל סורג" ציפוי חלונות מונע קרינה
ד``ר דני וולף24/03/2009מסכים לחלוטין עם ידידי המלומד המהנדס רם דישון.
רק תוספת קטנה. רשת ברזל כמעט אינה מגינה לפעמים אפילו מגבירה קרינה.
הכי טוב ציפוי חלונות עם חומר מונע קרינה חומר כזה ניתן להשיג בחברה בשם אל סורג המצפה חלונות נגד קרינה עם הנחתה של 90 אחוז ומעלה (אין לי אחוזים)
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)