השפעת שדה מגנטי על ילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• השפעת שדה מגנטי על ילדים
    מאיה
    25/03/2009

לפי מה שקראתי ילדים מאוד רגישים לקרינה אלקטרומגנטית. לאחרונה בדקתי שדה מגנטי בכמה מקומות שאנו שוהים בהם וגיליתי בלרכב שלי השדה מגנטי מגיע ל20 מיליגאוס (לצידו של מושב הנהג מאחורה) זה המקום שאני מניחה את בני בסלקל. בערך יומיים בשבוע אני לוקחת את בני(הוא רק בן חצי שנה) לנסיעות ארוכות והוא שוהה ברכב בערך 3 שעות. ברגע שמדדתי וראיתי 20 מיליגאוס ישר החלפתי את המקום של הסלקל ושמתי אותו מאחורי (מאחורי הנהג) ששם יש כ2 מיליגאוס. במשך חצי שנה(מאז שהוא נולד) הוא נהג לשבת במקום עם המיליגאוס הגבוה. האם לדעתך הרמה הגבוהה של הקרינה השפיעה עליו חס וחלילה באיזושהי דרך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת שדה מגנטי על ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיכון נמדד בשנים ובשעות רבות כל יו

ד``ר דני וולף
    25/03/2009

כשמדברים על סיכון מדברים על חשיפה ממושכת במשך שנים שעות רבות ביממה.
    הסירי דאגה מליבך.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר וולף. יש לי עוד שאלה

מאיה
    25/03/2009

יש לי עוד שאלה ברשותך.
    קראתי שני מאמרים. האחד טוען שחשיפה מתחת ל1 מיליגאוס במשך 24 שעות ביממה אינה מהווה כל סיכון לתינוק. ומאמר שני טוען שמתחת ל0.5 מיליגאוס בטוח לחיות בו לילדים. ז"א שמעל 0.5 מיליגאוס כבר לא כל כך רצוי. שני המאמרים דיי שונים בטענה שלהם.
    אני לא כך כך יודעת לאיזה מהם להקשיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בטוח

ד``ר דני וולף
    27/03/2009

ברפואה כמו באהבה, כמו בקרינה, אין בטוח, ואין לעולם לא.
    הידע הנצבר אינו מספיק להגדיר רמות בטוחות, וכלל לא בטוח שזה גורם סרטן. הדבר היחיד הבטוח, שבשלב הידע הנוכחי, חייבים לנהוג בזהירות מונעת מרבית, ובתוך כך אנחנו ממליצים על פחות מ- 1 מיליגאוס, אם כי העבודות המחמירות ביותר מצביעות על 3-4 מיליגאוס.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו