מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מחומרי ביניןאור28/03/2009
1. נאמר לנו שאריחי קרמיקה, כאלו שבאמבטיה, פולטים כמות גדולה של קרינה מיננת, האם זה נכון?
ההבית שלנו מרוצף באריחי גרניט פורצלן האם יתכן שהם פולטים הרבה קרינה? יש לנו תינוקת שמבלה את מרבית היום בזחילה ושכיבה על הריצפה וזה ממש מדאיג.
2. האם תוכלו להמציץ על מודד קרינה מיננת באיזור הצפון? לא הצלחנו דרך האתר של המשרד לאיכות הסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מחומרי הבניין.
ד"ר זמיר שליט"א29/03/2009יש לי פתרון פשוט יותר, אשאיל לך את מכשיר הגייגר שלי, ותמדוד בעצמך.
ישנו אדם אחד במשרד להגנת הסביבה המוסמך למדוד קרינה מייננת לאזרחים, אם תרצה אותו, איידע אותך כיצד לפנות אליו, עוד מדענים רבים, כולל אותי מודדים קרינה מייננת במשך שנים רבות, בהיותם פטורים מהיתר המשרד להגנת הסביבה.
אני חושד בחומרים שציינת, לפחות בחלק מהם, שהם פולטים קרינה מייננת, וכדאי לדעת בדיוק כמה. יתכן שאלה אצלך פולטים רק מעט.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מחומרי ביניין
ארנון29/03/20091. נשמח שתמליץ לנו על המודד שיבוא אלינו למדידות.
2. האם הגרניט פורצלן אכן עלולה לפלוט קרינה? איך הדבר לא ידוע לאנשים שבונים בית? הרי אי אפשר למנוע מתינוק לזחול על הרצפה, ואין שום מידע שמזהיר לפני שבונים בית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)