קרינה מחומרי בינין

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מחומרי בינין
    אור
    28/03/2009

1. נאמר לנו שאריחי קרמיקה, כאלו שבאמבטיה, פולטים כמות גדולה של קרינה מיננת, האם זה נכון?
    ההבית שלנו מרוצף באריחי גרניט פורצלן האם יתכן שהם פולטים הרבה קרינה? יש לנו תינוקת שמבלה את מרבית היום בזחילה ושכיבה על הריצפה וזה ממש מדאיג.

2. האם תוכלו להמציץ על מודד קרינה מיננת באיזור הצפון? לא הצלחנו דרך האתר של המשרד לאיכות הסביבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מחומרי בינין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מחומרי הבניין.

ד"ר זמיר שליט"א
    29/03/2009

יש לי פתרון פשוט יותר, אשאיל לך את מכשיר הגייגר שלי, ותמדוד בעצמך.
    ישנו אדם אחד במשרד להגנת הסביבה המוסמך למדוד קרינה מייננת לאזרחים, אם תרצה אותו, איידע אותך כיצד לפנות אליו, עוד מדענים רבים, כולל אותי מודדים קרינה מייננת במשך שנים רבות, בהיותם פטורים מהיתר המשרד להגנת הסביבה.
    אני חושד בחומרים שציינת, לפחות בחלק מהם, שהם פולטים קרינה מייננת, וכדאי לדעת בדיוק כמה. יתכן שאלה אצלך פולטים רק מעט.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מחומרי ביניין

ארנון
    29/03/2009

1. נשמח שתמליץ לנו על המודד שיבוא אלינו למדידות.
    2. האם הגרניט פורצלן אכן עלולה לפלוט קרינה? איך הדבר לא ידוע לאנשים שבונים בית? הרי אי אפשר למנוע מתינוק לזחול על הרצפה, ואין שום מידע שמזהיר לפני שבונים בית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו