קניית דירה ליד אנטנה סלולארית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קניית דירה ליד אנטנה סלולארית
    ענבל
    29/03/2009

אני מאוד שמחה למצוא את הפורום הזה,
    אנחנו שוקלים ברצינות רבה לרכוש דירה שבבניין לידה יש אנטנה סלולארית של אורנג',פלאפון וסלקום, האנטנה עומדת בתקן ומותקנת באופן חוקי.
    האם מצאו קשר בין נוכחות של אנטנות סלולאריות לבין עליה במקרי סרטן? האם אתם הייתם גרים בבניין שלידו יש אנטנה סלולארית
    אוד הלכם מאוד על התשובה.
    אני מאוד רוצה את הדירה אבל מודאגת מהאנטנה
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עומדת בתקן - לא מספיק

ד``ר דני וולף
    30/03/2009

3 אנטנות בבית של השכן - מדאיג מאוד על פניו. אגב, אותו שכן טוב יקבל הרבה פחות קרינה מאשר הבית שלכם. אינני יודע מה המרחק מהבית של השכן, ואם אתם רואים בעין את האנטנה מהדירה שלכם. בכל מקרה, אתם חייבים למדוד בעצמכם את עוצמות הקרינה, ובייחוד אם יש לכם ילדים קטנים, נשמע רע על פניו. שוב אינני יודע מה המרחק לאנטנות. תוכלו להשאיל מכשיר מדידה חינם מידידינו הנדיב והמשכיל, הד"ר שליט"א, אבל אם אתם רציניים מאוד לפני !!! שאתם חותמים על איזשהו חוזה, אני הייתי מזמין מודד בתשלום! זה רציני וההשקעה הזעומה משתלמת.
    אגב, אם יתברר שיש קרינה, ותשתכנעו מדבריי לא לרכוש את הדירה הזאת, בעל הדירה יוכל לתבוע אבדן ערך מהחברות הסלולריות.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו