מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מסלולאריחסוי30/03/2009
שלום,
יש לי טלפון ניד מסוג LG, הטלפון הוא בן כ - 6 שנים. בימים האחרונים אני חשה כאבי ראש לאחר דיבור בו. חשוב לציין כי הדבר החל בימים האחרונים, יכול להיות שטלפון נייד ישן מתחיל לפלוט יותר קרינה? (אם הוא נחשב ישן).
היכן ניתן לבדוק את כמות הקרינה.ובכלל מהי המלצתכם?
לתשובתם המהירה אודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות מהטלפון יכול להיות מהראש
ד``ר דני וולף30/03/2009ייתכן שהטלפון מקרין יותר מסיבות רבות, וייתכן שאת נעשית רגישה יותר לקרינה.
כך או כך, הדגל האדום כבר מתנוסס.
כדאי שתנסי לדבר מטלפון אחר ותראי אם את נעשית רגישה לזה, וגם תסתכלי על מצב הקליטה בטלפון שלך.
אם את רוצה לבדוק את הקרינה בטלפון תתיעצי עם המהנדס המומחה שלנו רם דישון.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
חסוי30/03/2009האם תוכל לומר לי מהם הגורמים למשל להתגברות קרינה מהטלפון הנייד?
דרך אגב - אני כמט ולא מדברת בנייד אלא לרוב מטלפון קווי, ולכן מפתיעים אותי כאבי הראש שאני חשה לפתע.
בכל מקרה אצור קשר עם מר דישון בעניין הקרינה, שמא עלי לרכוש טלפון חדש?
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבקש מהמהנדס רם דישון לענות
ד``ר דני וולף30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עניתי בדוא"ל פרטי.
רם דישון30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)