מסך CRT

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מסך CRT
    צביקה
    03/04/2009

שלום
    אני מרגיש לחץ ועומס באיזור הפנים והחזה כשיושב מול מסך מחשב CRT 19 , עשיתי בדיקה קטנה כשכיביתי רק את המסך והעומס ישר ירד מהגוף , אני חושש שהמסך הזה מקרין ברמות מטורפות זה נכון ? אשמח לעזרה מהמומחים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסך CRT

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסך CRT

ד"ר זמיר שליט"א
    03/04/2009

התופעה מוכרת מסך מהטיפוס הישן של שפופרת קתודית, עלול להקריו לפנים שדה מגנטי מאד חזק. כבר מדדתי כאלה, אבל לא כולם כאלה.
    זה לא אמור לנחם אותך, אבל עצתי, שמייד תפסיק להשתמש בו, ועד שתקנה חדש, מטיפוס LCDתתרחק ממנו ככל האפשר בעת העבודה.
    המסכים LCD מקרינים שדה מגנטי חלש בהרבה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ל ד"ר זמיר

צביקה
    03/04/2009

במידה והקרינה היא גבוהה במסכי ה CRT שמדדת , האם זה עלול לסרטן במידה ואני יושב כל יום הרבה שעות מול המחשב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ד"ר זמיר שליט"א
    04/04/2009

נהוג לומר את זה בעדינות: "מגדיל את הסיכון לסרטן"..
    אני מקווה שמעכשיו אתה יושב במרחק יד פשוטה לפחות, עד שתקנה מסך LCD.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו