סלולרי ברכב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סלולרי ברכב
    תמי
    06/04/2009

רציתי לדעת סלולרי ברכב שמחובר לGPS כאשרמכובה האם הטלפון מקרין והאם האנטנה של הGPS מקרינה?
    וכאשר דלוק כמה מקרין ומה המרחק הרצוי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלולרי ברכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ברור למה הכוונה

רם דישון
    06/04/2009

מהו סלולרי שמחובר ל- GPS?
    האם זה סלולרי שכולל גם פונקציה של GPS? אם כן, הוא פועל כמו כל סלולרי אחר, רק שיש שידור שוטף כל מספר שניות.
    אם זה GPS שמחובר למחשב כף-יד או מכשיר ניווט יעודי- אילו אינם משדרים דבר, רק קולטים.
    לגבי סלולרי ברכב- חפשי בפורום זה. הנושא נדון מספר רב של פעמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

תמי
    06/04/2009

הGPS הוא פונקציה שקיימת בפלאפון, אני מבינה שאם המכשיר סגור אז גם האנטנה של הGPS לא מסוכנת, מה קורה כשהמכשיר כן פתוח האם האנטנה הזו מסוכנת ואם כן מהו המרחק הבטוח ממנה, והאם היא מסוכנת רק שמשתמשים בפונקצית הGPS או שמספיק שהסלולרי יהיה פתוח?
    מקווה שהבנת אותי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

רם דישון
    06/04/2009

ה-GPS הוא פונקציה ש"יושבת" על התקשורת הסלולרית. היא איננה עצמאית כלל. כאשר המשיר כבוי, אין שום סיכון. כאשר הוא פועל- עם או בלי GPS- רצוי לשמור מרחק של 20 ס"מ מהמכשיר ברכב, בעזרת רמקול, דיבורית או אוזניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האנטנה

תמי
    06/04/2009

לא הבנתי רק דבר אחד על החלון הדביקו אנטנה של הGPS מה המרחק המומלץ?
    כמו כן בעבר ראיתי שאתם ממלצים על מרחק של 2 מטר ממסך טלויזיה שפופרת ו60 סנטימטר ממסך מחשב ישן ועכשיו ראיתי שהמלצתם שעדיך LCD האם זה כזה קריטי או שאם אני מקפידה על המרחק (ואני מקפידה) זה מספיק?
    הבעיה היא שהטכנולוגיות האלו קצת יקרות וידי אינה משגת אותן בטח שלא מסך טלויזיה.
    תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האנטנה של ה-GPS קולטת בלבד.

רם דישון
    07/04/2009

אין שום סיכון ממנה.
    אם את מקפידה על המרחקים- אין שום סיכון. חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו